Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих, юніорів та студентів.

З 25 по 28 березня у місті Києві у Палаці спорту  пройшов чемпіонат України з гирьового спорту, де молодь мала змогу показати максимальні результати. У змаганнях брало участь понад 300 спортсменів усієї України. Збірну команду Військового інституту Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка, представили найбільш підготовлені курсанти з гирьового спорту під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки і спорту капітана Максима Підопригори.
Конкуренція зростала щохвилини, учасники боролися за призові місця, здираючи руки у кров.
За результатами змагань:

капітан Підопригора Максим став срібним призером чемпіонату України серед дорослих та Чемпіоном Всеукраїнських змагань "Об’єднання - запорука розвитку" у вправі ривок гирі з довільною зміною рук.

Чемпіонкою України серед студентів стала курсант Черепичник Діана у вправі ривок гирі з довільною зміною рук.
Також, вона виборола срібло на Чемпіонат України серед дорослих, юніорів у вправі двоборство, поштовх по довгому циклу та ривок гирі з довільною зміною рук.

Срібним призером чемпіонату України серед юніорів став курсант Роман Братусь у вправі ривок гирі з довільною зміною рук.

Срібною призеркою Всеукраїнських змагань "Об’єднання - запорука розвитку" стала курсант Гомонюк Софія у вправі ривок гирі з довільною зміною рук.

Бронзовими призерами у чемпіонаті України серед студентів у вправі ривок гирі з довільною зміною рук стали курсанти Яна Савчук та Ігор Бережний.

А також, старший солдат Олександра Кущенко виконала норматив Кандидат у майстри спорту України.

Таким чином, збірна команда Військового інституту Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка посіла 2 місце на чемпіонаті України з гирьового спорту серед студентів.
Наші учасники показали надзвичайну фізичну силу та витривалість, адже гирьовий спорт – спорт сильних. Вітаємо наших призерів бажаємо нових спортивних звершень!