Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАМОВНИКОМ У ВІКНУ

Відповідно до плану проведення навчальних занять замовником на 2020-2021 навчальний рік з курсантами 3-5 курсів за спеціальністю фінанси, банківська справа та страхування на кафедрі фінансового забезпечення військ, військового факультету фінансів і права, було проведено заняття на тему: “Система внутрішнього контролю в контексті запобігання корупції” головним інспектором Головної інспекції Міністерства оборони України полковником Костянтином Кустрічем.

Курсанти ознайомились з основними вимогами, щодо питань практичного застосування внутрішнього контролю та управління ризиками у військових частинах Збройних Сил України. Викладачі з’ясували напрямки подальшої роботи, щодо оновлення навчальних програм, відповідно до осучаснених вимог.

З переходом Збройних Сил України до стандартів НАТО, має відбутись трансформація всіх елементів забезпечення силового блоку. Саме на це і направлені подібні заняття. Представники Міністерства оборони та Генерального штабу, постійно надають методичну допомогу Військовому інституту у підготовці майбутніх офіцерів.

Фотографії