Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Рада сержантів ВІКНУ відвідала  дитячий будинок. 

На передодні новорічних та різдвяних свят курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали дитячий будинок «Місто щасливих дітей» подарувавши дітям солодощі, іграшки та розвиваючі настільні ігри.
Для дітлахів, яких у дитячому будинку знаходиться 22 дитини віком від 3 до 5 років було зібрано кошти на одяг, іграшки які принесли курсанти та офіцери Військового інституту. 
«Всі подарунки ми підбирали по максимуму, корисне та потрібне», -  розповідає  курсант Адріана Безнюк, - «ми вперше в цьому дитячому будинку, для нас велика честь бути тут та проводити час з дітками.  До нашої зустрічі дітки підготувались,  влаштували свято розказавши чудові  вірші та виконали  різдвяну  колядку».
 Курсанти ще раз переконались, що на  такі заходи потрібно  залучати більше охочих, адже після декількох годин  проведених з дітьми формується нове бачення та сприйняття цінностей власної родини.  Кожен з нас  потребує маленького світлого чуда, щирих посмішок та вогнику й тепла в серцях.

Фотографії