Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Випуск лейтенантів у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка

 У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся 23 випуск молодих офіцерів. З понад ста випускників, 30 військовослужбовці жінок, 4 учасники АТО, понад тридцять отримали дипломи з відзнакою, один з випускників – золоту медаль.

Як зазначив тимчасово виконуючий обов’язки Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал – лейтенант Олександр Павлюк в привітальному слові: - «Від імені Військової ради Командування Сухопутних військ Збройних Сил України бажаю випускникам та особовому складу Військового інституту міцного здоров’я, стійкості духу, добробуту, нових звершень, людського щастя та миру».

Молоді офіцери склали клятву випускника Військового інституту та присягнули на вірність своїй Батьківщині.

Вкарбовуються слова золото медалістки, випускниці лейтенанта Анастасії Левченко: - «Випуск - подія, яку курсанти чекають ще з першого стройового кроку на плацу ВІКНУ», -емоційно говорила дівчина,-« ось і я нарешті її дочекалась. Час навчання був насичений безліччю моментів, які з кожним разом робили кожного із нас сильнішим і водночас надихали на нові звершення. Насамперед хочеться подякувати офіцерам та викладачам, які вклали у майбутніх офіцерів глибокі професійні знання. Ми стали справжніми фахівцями своєї справи та будемо використовувати ці знання у Збройних Силах України».

Тепер, коли роки навчання вже позаду, а попереду молодим лейтенантам відкриваються нові дороги, залишається лише побажати їм натхнення, кар'єрного росту та легкої служби. У добру і світлу путь, випускники Військового інституту 2020 року.

Фотографії