Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Зустріч з делегацією Федеративної Республіки Німеччина
Сьогодні,12 жовтня, представники Апарату аташе з питань оборони при Посольстві Федеративної Республіки Німеччина в Україні завітали до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. До складу делегації входили заступник аташе з питань оборони підполковник Клаус Шмідт та керівник штабу військового аташе при Пос..
[ читати далі ]
Чемпіонат з гирьового спорту
У Військовому інституті відбувся чемпіонат з гирьового спорту. Це поштовх гирь від грудей, а також ривок гирі однією і другою рукою. Змагання проходили у 7 вагових категоріях серед чоловіків-військовослужбовців і в 4 вагових категоріях серед жінок-військовослужбовців. Змагання проводилися у поштовху гирь за коротким циклом та у особисто командній е..
[ читати далі ]
Мистецтво та військовий однострій завжди крокують поруч
Стіни Військового інституту прикрасили полотна сучасного українського живописця Олександра Ігоровича Охапкіна. Виставка присвячена народній артистці України Раїсі Опанасівна Кириченко. Відкриття експозиції розпочалося з розповіді про творчість співачки та її життєвий шлях. На виставці представлені картини в стилі сучасного іконопису, який поєднує ..
[ читати далі ]
Аплодуємо стоячи!
Неоголошена війна України з путінською Росією торкнулася кожного українця. Вчорашні школярі, попри важке сьогодення, не бояться стати курсантами та вже через декілька років бути захисниками своєї Батьківщини, як це роблять українські воїни з 2014року. Кожного дня майбутнім захисникам з практичними навичками військової справи формують ціннісні орієн..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти
З нагоди професійного свята — Дня працівників освіти ТВО начальника Військового інституту, полковник Олександр Приліпко привітав науково-педагогічних працівників та побажав міцного здоров’я, творчої наснаги у справі розвитку військової освіти та підвищення професійних знань майбутніх офіцерів Збройних Сил України. Зазначив, що на викл..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту - наставники для учнівської молоді
Курсанти Військового інституту ввійшли в склад організаторів та виступили в ролі суддів на етапах Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Вояцький дух». Цього року цей захід був всеукраїнського рівня, оскільки став одним із переможців конкурсу проектів з національно-патріотичного виховання молоді та підготовки її до служби у Збройних..
[ читати далі ]
«Практичний погляд на проблеми сучасної психіатрії» — зустріч з Олександром Даніліним
У Військовому інституті відбулась лекція психіатра, лікаря-нарколога, психотерапевта Олександра Даніліна на тему: «Практичний погляд на проблеми сучасної психіатрії». На лекції обговорювались важливі питання сьогодення щодо проблеми невротичної тривоги, депресії та шляхів її подолання, ранньої діагностики суїцидів серед військовослужбов..
[ читати далі ]
Візит делегації Французької Республіки
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідала делегація Французької Республіки, зокрема помічник військового аташе Франції майор Роман Праті та викладач французької мови Марго Бертелін. Метою візиту було обговорення питань з налагодження співробітництва та збільшення кількості спільних заходів. Окрім щор..
[ читати далі ]
Зустріч з військовослужбовцями Китайської Народної Республіки
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч з військовослужбовцями Китайської Народної Республіки, які прибули на навчання до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В ході зустрічі були обговоренні актуальні питання щодо організації навчального про..
[ читати далі ]
Зустріч з штабним офіцером Головного управління військового партнерства Стратегічних командувань НАТО
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась зустріч 1-го секретаря Військового представництва Місії України при НАТО полковником Володимиром Гордієнко та штабним офіцером Головного управління військового партнерства Стратегічних командувань НАТО майором Алісою Вуд. В ході зустрічі були попередньо ..
[ читати далі ]