Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Збірна команда Військового інституту посіла третє місце на Чемпіонаті України з літнього поліатлону
З 21 по 22 вересня збірна команда показала достойний результат на цьогорічному Чемпіонаті України з літнього поліатлону. Поліатлон – це комплексне спортивне багатоборство, яке включає в себе стрільбу, плавання та біг на короткі й довгі дистанції. - Чемпіонат з поліатлону – це чудова можливість для спортсменів продемонструвати свої вмінн..
[ читати далі ]
Китайські офіцери навчатимуться в Україні
До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибула чергова група військовослужбовців Збройних сил Китайської Народної Республіки. Традиційно іноземних слухачів гостинно зустріло керівництво інституту. Заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олег Прохоров, розповів про перс..
[ читати далі ]
Історія народжена героями
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали національний військово-історичний музей України та познайомились з унікальною експозицією новітньої історії держави. В окремій залі, на третьому поверсі музею, науковцями відтворена хронологія подій п’ятирічної давнини. Від Майдану до Іловайс..
[ читати далі ]
Найкраще, що ми можемо зробити - поділитись власним досвідом
15 вересня для курсантів першого та другого курсу Військового інституту було проведено урок патріотизму на тему: «Мужність та героїзм військовослужбовців ЗСУ при звільненні тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях». Захід проводили курсанти учасники бойових дій на Сході країни - старші солдати Тетяна Філіонович ..
[ читати далі ]
Об’єднавча сила спорту
Обмежень не існує: чим більше ти прагнеш чогось, тим далі зумієш просунутися.Майкл Фелпс З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка традиційно підготували та провели спортивне свято. Цікаві показові виступи спортсменів різних секцій змінювались виступами артистів. Спі..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ завітали до визволених моряків
Група курсантів Військового факультету фінансів і права Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка завітали з дружнім візитом до наших моряків, які повернулися з російського полону. Зустріч була неймовірно теплою і проходила в форматі звичайної дружньої бесіди. Зараз хлопці знаходяться в Головному військовому ..
[ читати далі ]
Посилена військова підготовка майбутніх офіцерів
Курсанти Військового інституту випускного курсу під час вдосконалення практичних навичок протягом тижня відпрацьовували вправи з тактики та виконували практичні вправи з вогневої підготовки. Під час навчань курсанти показали гарні результати. Відпрацьовуючи такі нормативи, як: обладнання оборонних позицій, підготовка вогневої картки для стрільби,..
[ читати далі ]
185 річниця створення Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Сьогодні Київський національний університет імені Тараса Шевченка є багатогалузевим класичним закладом вищої освіти, національним надбанням освіти, науки й культури, який за результатами своєї діяльності здобув загальнодержавне та міжнародне визнання як провідний освітній, науковий та експертний центр України. Військовий інститут, як передовий навч..
[ читати далі ]
VETERAN HUB крок на зустріч
З ініціативи кафедри військової журналістики Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка на базі творчої платформи «VETERAN HUB» був проведений круглий стіл за участю керівників прес-служб силових структур, начальників управлінь, журналістів та викладачів що практикують. Модерував на зустрічі на..
[ читати далі ]
Підготовка фахівців структур МПЗ для виконання завдань за призначенням
10 вересня 2019 року на кафедрі військової політології військового гуманітарно-лінгвістичного факультету Військового інституту Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка проведено відкрите заняття. Лекцію провів виконувач обов’язків начальника кафедри кандидат історичних наук, доцент Безбах Віктор Григорович. Участь в занятті..
[ читати далі ]