Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Вдалий виступ курсантки ВІКНУ на чемпіонаті Києва з важкої атлетики серед студентів закладів вищої освіти в програмі XIX Універсіади
У ці вихідні у місті Києві відбувся чемпіонат Києва з важкої атлетики. Валерія брала участь в змаганнях і стала чемпіонкою у ваговій категорії 45 кг з результатом у сумі двоборства 98 кг. Чемпіонат Києва є останнім етапом відбору до участі у фінальних змаганнях XІX Літньої Універсіади України з важкої атлетики, які будуть проходити в місті Луцьк...
[ читати далі ]
Захищати та боронити незалежність і територіальну цілісність України – обов’язок кожного громадянина
Саме тому учні Українського гуманітарного ліцею КНУ імені Тараса Шевченка, під керівництвом досвідчених інструкторів та офіцерів Військового інституту, на кілька днів змінили шкільні аудиторії на військовий вишкіл у полі. З ліцеїстами були проведені основні заняття із загальновійськової підготовки: вогнева, тактична, інженерна підготовка, тактич..
[ читати далі ]
Курсанти першого курсу спеціальності “Соціальна робота” отримали досвід від фахівців соціального супроводу та професійних психологів
В рамках співпраці з замовником на підготовку військових фахівців відбулася чергова зустріч курсантів першого курсу спеціальності “Соціальна робота” з начальником відділу по роботі з сім'ями управління соціального супроводу Головного управління МПЗ ЗС України полковником Станіславом Куцом та кандидатом психологічних наук, старшим на..
[ читати далі ]
Сьогодні у ВІКНУ було проведено турнір з армрестлінгу
Спортивні змагання завжди зближували та підіймали моральний дух військовослужбовців. «Сила та міць – запорука успіху. Саме завдяки спорту ви можете відчути справжню підтримку та переживання з боку своїх побратимів до того, хто прямо зараз знаходиться за крок до перемоги і дивиться супернику прямо в очі», - сказав перед початко..
[ читати далі ]
Сьогодні у Військовому інституті сумні роковини
В цей день 2 роки тому, на початку повномасштабного вторгнення росії на територію України, під час виконання бойового завдання загинули курсанти Олег Турянський, Ян Шевченко та Андрій Задорожний. Керівництво інституту, офіцери, військові капелани, курсанти та друзі вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців та прочитали молитву за упокій..
[ читати далі ]
Вдалий виступ курсантів ВІКНУ на відкритому чемпіонаті Києва з Комбат Дзю-дзюцу
17-18 лютого у місті Києві відбувся відкритий чемпіонат міста Києва з Комбат Дзю-дзюцу. Турнір проводився серед дорослих, юніорів, юнаків та юнаків молодшого віку. У змаганнях взяли участь 12 команд та понад 120 спортсменів зі столиці України та області. Чемпіонат Києва являється етапом відбору збірної міста Києва до наступного чемпіонату України з..
[ читати далі ]
Курсантка Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка стала срібною призеркою на відкритому кубку міста Бучі з важкої атлетики.
Валерія брала участь у змаганнях у віковій групі юніорів до 20 років у ваговій категорії 49 кг. В результаті спортсменка завоювала срібну медаль у сумі двоборства з результатом 91 кг. Крім того, дівчина посіла третє місце серед всіх учасниць змагань за системою Синклера. Метою цих змагань була популяризація важкої атлетики і демонстрація, що наш..
[ читати далі ]
Збірна Військового інституту взяла участь у чемпіонаті ЗС України серед ВВНЗ з гирьового спорту
За першість змагались представники різних вагових категорій. Перше місце у категорії до 68 кг серед жінок посіла курсантка 4-го курсу, суддя 1-ї категорії - Софія. 1-ше місце у категорії до 85 кг серед чоловіків посів офіцер Військового інституту, суддя національної категорії - Максим Підопригора. Вищий розряд у шаховій кваліфікації - кандидата у ..
[ читати далі ]
16 лютого – День Військового журналіста
З цієї нагоди у Військовому інституті відбулись заходи. Курсанти, офіцери та працівники ЗСУ вшанували пам’ять загиблих українських воїнів та військових журналістів. А також приєднались до спільної молитви за мирне життя та Перемогу України в російсько-українській війні у Свято-Михайлівському Золотоверхому монастирі. Архієпископ Агапіт в..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбулись заходи з нагоди 26-ої річниці з Дня заснування ВІКНУ
«Ми вступаємо в другу чверть століття з Дня створення Військового інституту. Цього року ми здійснили ребрендинг символіки нашого вишу. Символи та сенси, які несе в собі нова символіка стали ще одним кроком до вдосконалення та майбутнього розвитку нашого інституту», - зазначив бригадний генерал Анатолій Шевченко. Під час заходу військо..
[ читати далі ]