Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Круглий стіл "Модель-НАТО 2019"
У рамках дня НАТО у Військовому інституті, була проведена "Модель-НАТО 2019". Захід мав на меті проімітувати роботу основних комітетів НАТО та засідання Північноатлантичної ради. Протягом "Моделі-НАТО 2019" курсанти Військового інституту мали можливість відчути на собі тяжкість процесу прийняття рішень у НАТО та покращити свої навички дипломатії. ..
[ читати далі ]
Кубок України з рукопашного бою
У Києві пройшов Кубок України з рукопашного бою. Ці змагання - один із відбірних етапів до Чемпіонату світу, який прийматиме Україна наступного року. Поборотися за Кубок України з`їхались понад 200 спортсменів із 20 областей. Серед учасників були й курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Так, за р..
[ читати далі ]
«День НАТО» у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся щорічний «День НАТО». Представники делегації Північноатлантичного альянсу на чолі з віце-адміралом Булентом ТУРАНОМ презентували основні положення та стандарти НАТО, а також наголосили на важливості ролі Альянсу у світі. На заході також були присутні військовий представник Місії..
[ читати далі ]
«День НАТО» у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка оголошуємо розпочатим!
Ранковий вівторок Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочався із зустрічі делегації НАТО. О 9 годині відбувся брифінг Начальника Військового інституту щодо історії, структури та організації освітнього та виховного процесу. Також сьогодні планується обговорення актуальних питань:• Стратегічна кон..
[ читати далі ]
«Останній ривок»
Відповідно до календаря спортивних заходів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка 9 листопада кафедрою фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту було проведено чемпіонат з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь понад 70 спортсменів. Атмосфера у залі була напруженою. Конкуренція сере..
[ читати далі ]
Заходи присвячені «Дню НАТО»
12 листопада 2019 року на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка будуть проведені заходи присвячені «Дню НАТО». Метою проведення даного заходу є підвищення рівня поінформованості курсантів, слухачів та науково-педагогічних працівників Збройних Сил України щодо розуміння процесів та стану в..
[ читати далі ]
Заходи з підвищення рівня загальновійськової, фізичної та психологічної підготовки
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка проводяться заходи з підвищення рівня загальновійськової, фізичної та психологічної підготовки особового складу. Так нещодавно на базі центру спеціального призначення ВСП було організовано проведення занять з вогневої підготовки на вогневому містечку військової час..
[ читати далі ]
Курсантам презентували проект «Український схід»…
4 листопада курсанти Військового інституту відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні. Курсантам презентували новий проект «Український Схід», створений за підтримки Українського культурного фонду. Сучасна російсько-українська війна… Нова виставка – про неї. Про тих, хто на східних теренах нашої д..
[ читати далі ]
Практичне заняття у рамках дисципліни «Психологія тероризму»
Фахівцями кафедри військової психології та педагогіки та науково-дослідного центру Військового інституту з курсантами-психологами 5-6 курсів було проведено практичне заняття у рамках дисципліни «Психологія тероризму» за допомогою методу соціодрами (суспільно-політична гра, що полягає у драматургічному моделюванні проблемних соціальни..
[ читати далі ]
Курсанти-юристи вибороли право участі у всеукраїнському конкурсі
У Військовому інституті відбулася лекція на тему «Воєнні злочини на Донбасі», з якою виступив адвокат Української Гельсінської спілки з справ людини Максим Тимочко. Курсанти дізналися про специфіку роботи українських та світових правозахисних організацій та судових органів, обговорили одне з найважливіших питань сьогодення – право..
[ читати далі ]