Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Збірна футбольна команда ВІКНУ зазнала першої поразки у сезоні
Курсанти Військового інституту провели турнір з футболу на території дитячого будинку "Надія", у якому програли малюкам за рахунком 5:3. Проте, хлопці не засмучуються, адже ті емоції, які вони отримали того дня, ніякими радощами перемоги не заміниш. Слова вдячності, незабутні посмішки та дитячі очі, які запам´ятались кожному з курсантів на в..
[ читати далі ]
Візит до Верховної Ради України
Нещодавно курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали Верховну Раду України, за запрошенням народного депутата України Торохтія Богдана Григоровича. Вихованцям навчального закладу розповіли про структуру Верховної Ради та про те, як працюють народні депутати України. Курсанти відвідали залу..
[ читати далі ]
Виїзна лекція з навчальної дисципліни “Стратегічне управління”
Нещодавно курсанти навчальної групи спеціальності Фінанси, банківська справа та страхування разом з к.е.н. Гурою Вікторією Леонідівною, доцентом кафедри фінансового забезпечення військ відвідали виставку “Nordic Sustainable Cities” в межах програми навчальної дисципліни “Стратегічне управління”. Доцент кафедри прочитала ле..
[ читати далі ]
У рамках проєкту рівний до рівного «P2P» Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка об’єднав курсантів з різних військових вишів
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка об’єднав курсантів з різних військових вишів. У рамках програми рівний до рівного «P2P». Один із засновників та за сумісництвом головний виконавчий директор компанії EdVenture, американець Тоні Сгро та його колега Шон Фаррелл- старший віце-презедент ..
[ читати далі ]
День сержанта Збройних Сил України у Військовому інституті
Урочисті заходи розпочалися зранку, 18 листопада, під час шикування особового складу. День сержанта Збройних Сил України — значна подія для тих, хто присвятив своє життя захисту рідної землі та українського народу, хто носить горде звання сержанта Українського війська! Свято встановлено офіційно, Указом Президента України №153/2019 від 19 к..
[ читати далі ]
Круглий стіл "Модель-НАТО 2019"
У рамках дня НАТО у Військовому інституті, була проведена "Модель-НАТО 2019". Захід мав на меті проімітувати роботу основних комітетів НАТО та засідання Північноатлантичної ради. Протягом "Моделі-НАТО 2019" курсанти Військового інституту мали можливість відчути на собі тяжкість процесу прийняття рішень у НАТО та покращити свої навички дипломатії. ..
[ читати далі ]
Кубок України з рукопашного бою
У Києві пройшов Кубок України з рукопашного бою. Ці змагання - один із відбірних етапів до Чемпіонату світу, який прийматиме Україна наступного року. Поборотися за Кубок України з`їхались понад 200 спортсменів із 20 областей. Серед учасників були й курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Так, за р..
[ читати далі ]
«День НАТО» у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся щорічний «День НАТО». Представники делегації Північноатлантичного альянсу на чолі з віце-адміралом Булентом ТУРАНОМ презентували основні положення та стандарти НАТО, а також наголосили на важливості ролі Альянсу у світі. На заході також були присутні військовий представник Місії..
[ читати далі ]
«День НАТО» у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка оголошуємо розпочатим!
Ранковий вівторок Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочався із зустрічі делегації НАТО. О 9 годині відбувся брифінг Начальника Військового інституту щодо історії, структури та організації освітнього та виховного процесу. Також сьогодні планується обговорення актуальних питань:• Стратегічна кон..
[ читати далі ]
«Останній ривок»
Відповідно до календаря спортивних заходів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка 9 листопада кафедрою фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту було проведено чемпіонат з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь понад 70 спортсменів. Атмосфера у залі була напруженою. Конкуренція сере..
[ читати далі ]