Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Кубок України з гирьового спорту
На території Національного медичного університету імені Олександра Богомольця з 13 по 15 грудня проходили змагання за Кубок України з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів, серед яких була наша команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкуренція зростала щохвилини, ..
[ читати далі ]
Військово-професійна орієнтації молоді
12 грудня у День Сухопутних військ ЗСУ представники Війського інституту зустрілись з учнями старших класів шкіл міста Ніжина. Метою зустрічі було ознайомлення учнів з організацією навчально-виховного процесу у Військовому інституті, військово-професійна орієнтації молоді, сприяння вибору нею військової професії. З правилами прийому, особливостям..
[ читати далі ]
Робоча зустріч керівництва інституту з Аташе з питань оборони
В рамках міжнародного співробітництва між міністерствами оборони України та Німеччини у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася робоча зустріч керівництва інституту з Аташе з питань оборони полковником Ральфом Маєром. В ході візиту було обговорено низку питань, щодо надання практичної допомоги ..
[ читати далі ]
Військові магістри - вітаємо щиро!
Сьогоднішній день для курсантів двох навчальних груп став останнім рубіконом на шляху до омріяного. Успішний захист магістерських робіт показав високий рівень підготовленості фахових психологів та філологів . І не зважаючи на хвилювання перед самим початком процедура пройшла сплановано спокійно. Майбутні лейтенанти відповідали впевнено, наводи..
[ читати далі ]
Наша «Атмосфера» знову краща
Напередодні свого професійного свята команда КВК Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Своя атмосфера» потішила курсантів-вболівальників черговою перемогою в одній восьмій фіналу загльноуніверситетського кубку ректора з КВК. За вихід у чверть фіналу змагалися чотири команди. Традиційно грал..
[ читати далі ]
Урочиста мить у день святковий
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшли урочисті заходи з нагоди професійного свята Дня Збройних Сил України. Під час урочистостей командування звернулися до колективу ВІКНУ зі словами подяки та найкращими побажання з нагоди чергової річниці Збройних Сил України. Привітальні слова супроводжували..
[ читати далі ]
Презентували цикл документальних фільмів «Бойові родини» - радимо переглянути!
Курсанти Військового інституту стали учасниками презентації циклу документальних фільмів «Бойові родини», яку 4 грудня, напередодні професійного свята військових, провели у Національному музеї історії України у Другій світовій війні. Перед переглядом фільму продюсер - виконавець проєкту Олександр Дріз представив авторський колектив ..
[ читати далі ]
Швидше вітру, міцніше скелі
Гаряча пора для майбутніх лейтенантів. Тривають випускні іспити у курсантів шостого курсу. Спільним для всіх є комплексний екзамен з дисципліни : «Фізичне виховання, спеціальна фізична підготовка». Готувались до нього протягом усього періоду навчання. Крім теоретичних завдань були і випробування на силу, спритність та звичайно здатніст..
[ читати далі ]
Поділились найдорожчим
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка провели «День донора». Традиційно, у гуртожитку попередньо підготували приміщення та організували пункт забору крові. За майже п’ять годин роботи сімдесят курсантів пройшли неприємну, але таку важливу процедуру. Серед першоразників було і чимало..
[ читати далі ]
Боксери Військового інституту поповнили арсенал спортивних нагород.
Збірна команда з боксу Військового інституту КНУ взяла участь Чемпіонаті ЗСУ серед видів, окремих родів та вищих військових навчальних закладів з боксу. Це масштабне спортивне дійство проводилося вперше за 10 років, але організатори запевнили, що тепер бокс буде впроваджуватись в систему змагань військовослужбовців. За результатами змагань були ви..
[ читати далі ]