Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Військовий інститут відкритий для цікавих
Про те якою може бути професійна орієнтація варто запитати у курсантів Військового інституту. Для потенційних абітурієнтів вони провели день відкритих дверей. Школярі київських шкіл попрактикувались у тирі, оглянули спеціальні класи та аудиторії. На плацу тренували стройовий вишкіл та згуртованість. Така практика допомагає дітям відчути себе в якос..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту успішно завершили курс домедичної допомоги
У навчальному центрі Військової служби правопорядку наші курсанти успішно завершили навчання на тижневому курсі розширеної домедичної допомоги в умовах бойових дій. Курс, який підготували інструктори Навчального центру разом зі своїми канадськими колегами був цікавим та насиченим практичними вправами, а курсанти отримали досвід та вміння, необхідні..
[ читати далі ]
Майбутні військові поліцейські звітують за результатами навчальної практики
Нещодавно на базі територіальних управлінь Військової служби правопорядку було проведено навчальну практику курсантів які навчаються за спеціалізацією "Правоохоронна діяльність у Збройних Силах України ". Метою практики було поглибити теоретичні знання курсантів щодо діяльності підрозділів ВСП, їх структури та основних функцій. Майбутні військо..
[ читати далі ]
Практична підготовка фахівців цивільно-військового співробітництва
Нещодавно у відділах цивільно-військового співробітництва оперативних командувань було проведено навчальну практику курсантів, які навчаються за спеціалізацією "Цивільно-військове співробітництво" (ЦВС). Метою практики було поглиблення знань курсантів щодо діяльності ЦВС, їх структури, функцій та визначених завдань. За час практики курсанти у з..
[ читати далі ]
Тривають курси розширеної домедичної допомоги в умовах бойових дій для майбутніх військових поліцейських
На базі навчального центру Військової служби правопорядку триває курс розширеної домедичної допомоги в умовах бойових дій, до якого залучені курсанти Військового інституту. Курс підготували інструктори Навчального центру разом зі своїми канадськими колегами. Випускники даного курсу отримають знання та навички, необхідні для виконання спільних з..
[ читати далі ]
Курсова підготовка фахівців МПЗ
У Військовому інституті було проведене навчання на курсах підвищення кваліфікації фахівців з питань морально-психологічного забезпечення військових частин і підрозділів безпосереднього підпорядкування Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України. Цього разу слухачами стали військовослужбовці-офіцери, старшини, працівники Збройни..
[ читати далі ]
Прихована історія народу оживає
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка вшанували пам´ять захисників української державності з нагоди 101 річниці бою на річці Трубіж. Неподалік залізничної станції Баришівка, що на Київщині, біля залізничного мосту встановлено пам’ятний хрест. Саме на цьому місці близько трьох сотень м..
[ читати далі ]
Миттєво реагуватимемо на всі кризові ситуації в сучасних умовах – військовий кореспондент Євген Проворний
Курси підвищення кваліфікації військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації розпочалися на базі Військового інституту Київського університету імені Тараса Шевченка. Слухачі ознайомляться з сучасними трендами в сфері журналістики, масових комунікацій в контексті інформаційно-медійного забе..
[ читати далі ]
У Десні триває підготовка курсантів, які прибули з Військового інституту
Курсанти першого курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, пройшли випробування зимового полігону, виконавши бойові стрільби. Керівники на навчальних місцях, ознайомили курсантів зі спорядженням, озброєнням, а також нагадали, як швидко та правильно діяти при вогневому контакті з противником. Вдосконал..
[ читати далі ]
Курсанти вшанували пам´ять Героїв Крут
На Аскольдовій могилі Поховали їх – Тридцять мучнів українців. Славних, молодих… 29 січня українці вшановують події кінця січня 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров´ю вписали нову героїчну с..
[ читати далі ]