Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


УВАГА!
У зв’язку із заходами з протидії розповсюдження коронавірусу COVID-19, Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 17 березня 2020 року переходить на дистанційну форму комунікацій. З усіма питаннями ви можете звернутися за телефоном (цілодобово): черговий Військового інституту – 61-11, 521-32-89, 06..
[ читати далі ]
Військовий інститут проводить необхідні заходи з протидії проникненню коронавірусу
Стрімке поширення коронавірусу 2019-nCov – цей виклик суспільства був кинутий багатьом країнам світу. На жаль, Україна, не стала виключенням. Три українці вже є носіями цієї небезпечної хвороби, зафіксований перший смертельний випадок на Житомирщині. Тож проведення превентивних заходів – пріоритетне завдання для керівництва Військового ..
[ читати далі ]
День українського добровольця
Сьогодні в Україні відзначають День українського добровольця - свято, яке втілює доблесть і героїзм українського народу. Воно було встановлено з метою вшанування мужності та самовідданості захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.У цей день ми вшановуємо всіх тих, хто свідомо, за покликом серця у березні 2014 року ..
[ читати далі ]
Грошові лайфхаки від військових фінансистів
Грошова компенсація за піднайом житла та неотримані зразки військового одягу, невикористані відпустки учасникам бойових дій під час проходження військової служби. Ці та інші нагальні питання, які турбують кожного військовослужбовця, розкрили під час відкритого заняття курсанти 4 курсу, які навчаються за спеціальністю «Фінанси, банківська спра..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту долучились до відзначення 206-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка
Тарас Григорович Шевченко, кобзар свого народу, безперечно є найвідомішим письменником в історії української літератури. Люди з різних країн світу шанують його пам´ять. Отож і курсанти військового інституту долучились до заходів з відзначення 206-ї річниці з дня його народження, які проходили біля його памятника навпроти головного корпусу ун..
[ читати далі ]
Курсанти стали дебютантами Благодійного балу
Курсанти Військового інституту взяли участь у Благодійному балу Ліги студентів АПУ, який спрямований на допомогу Благодійного фонду "Запорука", що займається лікуванням та підтримкою родин, у яких дітки мають онкозахворювання. Серед гостей балу були не лише студенти та курсанти Військового інституту, а й представники юридичних компаній та публічно..
[ читати далі ]
ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ КОЛЕГІЇ ПОЛІГРАФОЛОГІВ УКРАЇНИ
На кафедрі військової психології та педагогіки відбулася зустріч курсантів з головою Колегії поліграфологів України Шаповаловим Віталієм Олександровичем, який є одним із провідних спеціалістів в галузі психологічного аналізу мови та поведінки під час інтерв’ю, що проводиться при прийнятті на роботу, або в процесі розслідування. У заході також..
[ читати далі ]
Курси перепідготовки та підвищення кваліфікації
Відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України. Підготовку о..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту прослухали лекцію щодо впровадження в Міноборони публічних закупівель.
Представники Центру оборонних закупівель Міністерства оборони України презентували курсантам Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка свою роботу щодо можливостей та перспектив як ведучого оператора, який сприятиме скороченню витрат на здійснення закупівель товарів, покращенню якості робіт та послуг. Відтепе..
[ читати далі ]
Заходи патріотичного виховання молоді
За підтримки Військового інституту Голосіївською районною в місці Києві державною адміністрацією спільно з благодійною організацією БФ “Криївка вільних” та з Радою ветеранів АТО Голосіївського району 22 лютого 2020 року відбувся захід на Льодовому стадіоні, присвячений героям Небесної Сотні, який проводився у рамках програми Національно..
[ читати далі ]