Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Дистанційне оцінювання в рамках програми «DEEP»
Впровадження карантинних заходів у країні дало можливість перевірити готовність Військового інституту до переходу на дистанційне навчання. Завдяки розробці протягом останніх кількох років платформи дистанційного навчання, до роботи онлайн досить швидкого адаптувалися як викладачі, так і курсанти. Завершальним етапом роботи стануть результати екзам..
[ читати далі ]
Перелік переможців конкурсу на заміщення наукових посад
Перелік переможців конкурсу на заміщення наукових посад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 18.03.2020 № 55-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті”, та протоколу Вчено..
[ читати далі ]
Символ єдності
Символ єдності Для українців вишиванка – це своєрідний символ патріотизму та любові до Батьківщини. А ще, стильне та нарядне вбрання, яке дарує оточуючим тільки позитивні емоції. Кожна вишиванка – унікальна. Візерунки, які намальовані на ній, мають особливе значення. Такий собі зашифрований код української нації. День Вишиванки відзнача..
[ читати далі ]
День Вишиванки - свято родом з давнини
21 травня в Україні традиційно святкується День вишиванки. Це свято покликане для збереження етнічного українського вбрання. Кожен може долучитись до нього, просто одягши у цей день свою власну вишиванку. Українська вишиванка має надзвичайно давнє походження. Численні дослідження свідчать, що вишите вбрання створювали ще до VI ст.. Проте, зразки..
[ читати далі ]
Вітаємо переможців загальноінститутського турніру «VIKNU ONLINE GAME CHAMPIONSHIP»!
У загальноінститутському турнірі «VIKNU ONLINE GAME CHAMPIONSHIP» переможцями стали: CS:GO – команда «NW4U»(1 місце), «Upiter team»(2 місце), «braZZers»(3 місце); DOTA 2 – команда «Penta Sport»(1 місце), «Military friends»(2 місце); World of Tanks –команда ..
[ читати далі ]
В серці інституту
Захист своєї Батьківщини-обов‘язок кожного! І ми дуже горді,що почали свій шлях саме з нашого Військового Інституту! Бажаємо кожному пишатись тим,що з кожним днем,Ви стаєте сильнішими як духовно,так і морально! Ми-майбутнє нашої держави,ми її захисники. Тому насолоджуйтесь кожним днем,разом ми непереможна сила! Разом ми пройдемо цей шлях, від..
[ читати далі ]
Виклик самому собі
Він кинув виклик самому собі 365 днів по 10 кілометрів щодня Сьогодні 158 день, коли ні погодні умови, ні настрій, ні військові обов´язки не стають на шляху курсанта ВІКНУ Андрія Дірея. - Найважливіше - це підтримка та віра у самого себе, - зауважує хлопець,- спочатку це був виклик, а сьогодні - спосіб відволіктись та відпочити. Зараз не час ..
[ читати далі ]
Перелік допущених кандидатів до участі в конкурсі на заміщення наукових посад
Перелік допущених кандидатів до участі в конкурсі на заміщення наукових посад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 18.03.2020 № 55-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті&rd..
[ читати далі ]
Стандарт НАТО - STANAG 2449 впроваджується в навчальний процес
Військовий інститут здійснює фахову підтримку процесу переходу Збройних Сил України на стандарти НАТО, зокрема шляхом перекладу доктринальних документів Організації Північноатлантичного договору для Міністерства оборони, Генерального штабу Збройних Сил України, органів військового управління Збройних Сил України. Цього разу військовими перекладачам..
[ читати далі ]
Проінформований - означає озброєний
У Військовому інституті проводяться необхідні заходи, щоб не допустити випадків захворювання серед особового складу закладу Карантинні заходи тривають, а це означає: небезпека зараження коронавірусом залишається. Впроваджено усі превентивні міри щодо нерозповсюдження інфекції. Для більшої інформації про небезпеку, у закладі в рамках співпраці мі..
[ читати далі ]