Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочала роботу екзаменаційна комісія
Червень місяць для курсантів 4 курсу став початком перших серйозних випробувань у їхньому житті, адже саме зараз ті, хто чотири роки тому свідомо вступили на навчання до Військового інституту та складали Присягу на вірність українському народові, покажуть всі свої знання, вміння та навички, яких вони здобули за роки навчання в інституті. У кращу..
[ читати далі ]
І СЛОВОМ І ЗБРОЄЮ !
У Військовому інституті відбулись урочистості присвячені державному святу – Дню журналіста України День журналіста щорічно відзначається в Україні 6 червня - в день прийняття Спілки журналістів України в 1992 році до Міжнародної федерації журналістів. Відповідний Указ Президента України №251/ 94 був підписаний 25 травня 1994 року. З нагод..
[ читати далі ]
Право війни - у військову освіту
З початком збройного конфлікту в Україні відновила діяльність Делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста, однією з ключових завдань якої є співпраця зі Збройними Силами України. Напрямів спільної діяльності багато, і однією з основних є підвищення рівня обізнаності особового складу у всіх аспектах Міжнародного гуманітарного права. До дій де..
[ читати далі ]
Дистанційне оцінювання в рамках програми «DEEP»
Впровадження карантинних заходів у країні дало можливість перевірити готовність Військового інституту до переходу на дистанційне навчання. Завдяки розробці протягом останніх кількох років платформи дистанційного навчання, до роботи онлайн досить швидкого адаптувалися як викладачі, так і курсанти. Завершальним етапом роботи стануть результати екзам..
[ читати далі ]
Перелік переможців конкурсу на заміщення наукових посад
Перелік переможців конкурсу на заміщення наукових посад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 18.03.2020 № 55-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті”, та протоколу Вчено..
[ читати далі ]
Символ єдності
Символ єдності Для українців вишиванка – це своєрідний символ патріотизму та любові до Батьківщини. А ще, стильне та нарядне вбрання, яке дарує оточуючим тільки позитивні емоції. Кожна вишиванка – унікальна. Візерунки, які намальовані на ній, мають особливе значення. Такий собі зашифрований код української нації. День Вишиванки відзнача..
[ читати далі ]
День Вишиванки - свято родом з давнини
21 травня в Україні традиційно святкується День вишиванки. Це свято покликане для збереження етнічного українського вбрання. Кожен може долучитись до нього, просто одягши у цей день свою власну вишиванку. Українська вишиванка має надзвичайно давнє походження. Численні дослідження свідчать, що вишите вбрання створювали ще до VI ст.. Проте, зразки..
[ читати далі ]
Вітаємо переможців загальноінститутського турніру «VIKNU ONLINE GAME CHAMPIONSHIP»!
У загальноінститутському турнірі «VIKNU ONLINE GAME CHAMPIONSHIP» переможцями стали: CS:GO – команда «NW4U»(1 місце), «Upiter team»(2 місце), «braZZers»(3 місце); DOTA 2 – команда «Penta Sport»(1 місце), «Military friends»(2 місце); World of Tanks –команда ..
[ читати далі ]
В серці інституту
Захист своєї Батьківщини-обов‘язок кожного! І ми дуже горді,що почали свій шлях саме з нашого Військового Інституту! Бажаємо кожному пишатись тим,що з кожним днем,Ви стаєте сильнішими як духовно,так і морально! Ми-майбутнє нашої держави,ми її захисники. Тому насолоджуйтесь кожним днем,разом ми непереможна сила! Разом ми пройдемо цей шлях, від..
[ читати далі ]
Виклик самому собі
Він кинув виклик самому собі 365 днів по 10 кілометрів щодня Сьогодні 158 день, коли ні погодні умови, ні настрій, ні військові обов´язки не стають на шляху курсанта ВІКНУ Андрія Дірея. - Найважливіше - це підтримка та віра у самого себе, - зауважує хлопець,- спочатку це був виклик, а сьогодні - спосіб відволіктись та відпочити. Зараз не час ..
[ читати далі ]