Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Випробування бронею
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжують засвоювати та вдосконалювати свої вміння та навички в 169-му Навчальному центрі. Відразу на початку практичної підготовки курсанти отримали психологічне загартування «обкаткою» потужною 45-ти тонною броньованою бойовою машиною на гусен..
[ читати далі ]
На базі 169-го навчального центру (смт. Десна) проходить загальновійськова підготовка першокурсників.
На базі 169-го навчального центру «Десна» проходить загальновійськова підготовка першокурсників Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. День розпочинається о 5.00 ранку. Заняття проходять на спеціально обладнаних місцях. Викладають офіцери-інструктори з навчального центру. Загальне керівництво ..
[ читати далі ]
Новітня телерадіостудія для військових журналістів
Для майбутніх військових журналістів новий навчальний рік розпочався з приємної несподіванки – на базі навчально-тренувального комплексу кафедри військової журналістики завершилось обладнання телерадіостудії. Відтепер, курсанти, що навчаються за цією спеціальністю мають можливість відпрацьовувати свої вміння на практиці у будь-який час. Т..
[ читати далі ]
Перший заступник Міністра оборони України привітав особовий склад ВІКНУ з початком нового навчального року
1-го вересня перший заступник Міністра оборони України Іван Руснак зустрівся з керівництвом Військового інституту, начальниками факультетів та кафедр. У живому спілкуванні акцентувалась увага на питаннях подальшого розвитку сектору безпеки і оборони, особливостях удосконалення підрозділами Збройних Сил України системи управління, що сприяє прискоре..
[ читати далі ]
ВИПУСКНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ  ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ 
ВИПУСКНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ Сьогодні в День Державного Прапору України та напередодні 29 річниці Незалежності України на факультеті післядипломної освіти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося складання Військової присяги та черг..
[ читати далі ]
Які нововведення чекають на абітурієнтів ВІКНУ 2020-го
Приймальна комісія Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка з серпня місяця розпочала свою роботу. Конкурс - приблизно 5-7 осіб на місце залежно від обраної спеціальності: «Геоінформаційні системи і технології», «Фінанси та військова економіка», « Військова журналістика», ..
[ читати далі ]
Продовжуються навчальні збори зі слухачами за програмою підготовки офіцерів запасу.
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжуються військові збори зі слухачами факультету післядипломної освіти за програмою навчання офіцерів запасу. Для вдосконалення своїх умінь та навичок частина слухачів виїхала на польові заняття у військові частини. На заняттях з тактичної підготовки майбутні о..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбувся випуск молодих лейтенантів
03 серпня 2020 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбулася урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів «бакалавр» молодим офіцерам, які надалі проходитимуть військову службу на офіцерських посадах в Збройних Силах України. Сьогодні, Військовий інститут Київського націонал..
[ читати далі ]
ТРИВАЄ НАВЧАЛЬНИЙ ЗБІР ЗІ СЛУХАЧАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
Головним завданням першого тижня зборів було виконання вправи початкових стрільб з АК-74 . В ході практичних занять з вогневої підготовки під керівництвом начальника факультету післядипломної освіти полковника Віктора Добровольського вдалося успішно на належному рівні вирішити усі організаційні та забезпечуючи питання. Завдяки умілому керівництв..
[ читати далі ]
У Військовому інституті триває вступ до магістратури
У Військовому інституту проходять вступні випробування та іспити для військовослужбовців за контрактом та цивільних осіб, які виявили бажання отримати ступінь вищої освіти «Магістр». Спочатку абітурієнти складають вступні випробування, такі як психологічне тестування та фізична підготовка, а вже після цього допускаються до іспиту з англ..
[ читати далі ]