Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти розповіли деталі участі в міжнародному проєкті Peer to Peer в ефірі Армія FM
Майбутні військові журналісти Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка разом з доцентом кафедри військової журналістики Олександром Курбаном розповіли у прямому ефірі Армія FM про підготовку та навчання фахівців з інформаційної безпеки, а також обговорили участь у міжнародному проєкті Peer to Peer. Курсантки розповіли про власне навчання у вій..
[ читати далі ]
Перемога потом і кров’ю
3 жовтня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися щорічні змагання з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь близько 50 курсантів ВІКНУ. Варто зазначити, що за час проведення запеклої боротьби було дотримано усіх карантинних норм. Атмосфера на змаганнях була напружена, але ретельна підготовка,..
[ читати далі ]
Склали військову присягу на вірність українському народові
4 жовтня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка більше ніж 200 курсантів склали військову присягу на вірність українському народові. Привітав курсантів першого курсу начальник Військового інституту генерал-майор Ігор Толок, директор Департаменту військової освіти і науки Володимир Мірненко, перший заступ..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ серед переможців конкурсу ім.Петра Яцика
Призові місця у різноманітних конкурсах та змаганнях вже давно стали традицією для наших курсантів, цей рік не став виключенням. У підсумковому етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика переможницею стала курсантка Вероніка Карпенко. Для мене це велика честь, представляти наш навчальний заклад на такому високому рівні ..
[ читати далі ]
Курсанти вшанували пам'ять першого начальника Військового інституту
Сьогодні, 30 вересня, курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали могилу першого начальника Військового інституту ЖУКОВА Сергія Анатолійовича з нагоди 16 роковин з дня смерті та поклали квіти до його пам'ятника.
[ читати далі ]
Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики
26 вересня 2020 року в місті Києві відбувся Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики в пам'ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”, участь у якому взяли курсанти Військового факультету фінансів і права - фінансисти 4-го і 5-го курсів на чолі з підполковником Олександром Чистиком. Забіг проводився на..
[ читати далі ]
З 23 по 27 вересня у м Київ проходив чемпіонат України з гирьового спорту.
Курсант третього курсу Діана Черепичник завдяки інтенсивним тренуванням протягом 6 місяців, встановила новий рекорд ривок гирі з довільною зміною рук - 185 підйомів гирею 24кг, який допоміг їй стати чемпіоном України серед юніорів. А також вона перевищила норматив майстра спорту України на 30 підйомів і в результаті стала срібним призером чемпіона..
[ читати далі ]
Завершились українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ "Rapid Trident 2020".
Міжнародні військові тренування тривали десять днів на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі. У навчаннях взяли участь військовослужбовці України, США, Великої Британії, Канади, Польщі, Румунії, Литви, Німеччини, Данії, Румунії, представники командування LITPOLUKRBRIG, а також підрозділи сектору безпеки України..
[ читати далі ]
У Військовому інституті вшанували хвилиною мовчання жертв трагедії аварії Ан-26
Командування Військового інституту, науково-педагогічний склад та курсанти висловлюють щирі співчуття сім’ям загиблих та поранених військовослужбовців у зв’язку з трагічною подією, яка сталася 25 вересня 2020 року.
[ читати далі ]
Перелік допущених кандидатів до участі в конкурсі
Перелік допущених кандидатів до участі в конкурсі на заміщення наукових посад Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 10.08.2020 № 161-ОД, “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інститут..
[ читати далі ]