Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти ВІКНУ організували свято Миколая у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1
Військовий інститут долучився до святкування Дня Святого Миколая. За останні роки це свято стало невід’ємною частиною українських традицій, культури та історії. У цей день Українці, воїни Збройних Сил здебільшого згадують про свої добрі вчинки та провини, про зроблене корисне та приємне. Зважаючи на це, курсанти нашого Військового інституту, ..
[ читати далі ]
Випуск лейтенантів у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся 23 випуск молодих офіцерів. З понад ста випускників, 30 військовослужбовці жінок, 4 учасники АТО, понад тридцять отримали дипломи з відзнакою, один з випускників – золоту медаль. Як зазначив тимчасово виконуючий обов’язки Командувача Сухопутних..
[ читати далі ]
ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ АТЕСТАЦІЇ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
Сьогодні відбулося підведення підсумків щодо проведення атестації здобувачів вищої освіти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2020 році. За результатами роботи підкомісій зміст та організація навчання курсантів за кожною спеціальністю відповідає призначенню випускників відповідно до вимог освітньо-п..
[ читати далі ]
У Військовому інституті триває екзаменаційна сесія
У Військовому інституті триває екзаменаційна сесія. Для курсантів 2-го курсу магістратури вона є завершальним етапом перед початком чергового етапу життя – офіцерської кар’єри у Збройних Силах та особистого внеску у процес інтеграції України до Північноатлантичного Альянсу. Це вимагає досягнення амбітної цілі – володіння особовим ..
[ читати далі ]
Вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
Чорнобильська аварія забрала життя понад 10 тисяч осіб та залишила інвалідами майже 70 тисяч. У ніч з 25 на 26 квітня 1986 року о 01:23 на четвертому енергоблоці ЧАЕС прогримів неймовірних масштабів вибух, який повністю зруйнував реактор і викинув у атмосферу тонни радіоактивних речовин. Сталася аварія, якої світ досі не бачив… 14 грудня Укр..
[ читати далі ]
Традиції — це наше минуле і майбутнє! Бережімо їх!
Сьогодні, 7 грудня відзначають Всесвітній день української хустки. Цікаво, що вперше день української хустки відзначили лише рік тому, щоб об’єднати жінок різного фаху, віку та національності, для збереження українських традицій. Запровадження цього свята викликано тим, що споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізува..
[ читати далі ]
Урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України
У Військовому інституті Київського національно університету ім. Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Збройних Сил України. Особовий склад було заохочено відзнаками вищого керівництва, органів влади та командування Військового інституту, а творчі колективи привітали музичними подарунками. Курсанти Військового інституту &nda..
[ читати далі ]
Забіг у шість швидкоплинних років
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочалися комплексні екзамени та захист атестаційних робіт, із випускників, що представляються до атестації, 23 кандидати на отримання диплома з відзнакою та 1 кандидат на отримання диплому з відзнакою та золотою медаллю. Розпочнуться довгоочікувані іспити з прове..
[ читати далі ]
Шановні науковці!
Відповідно до рішення Атестаційної колегії МОН України та Наказу МОН України від 26.11.2020 р. N1471 Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Військово-спеціальні науки внесено до переліку наукових фахових видань (категорія Б) з педагогічних, економічних та технічних наук за спеціальностями – 011, 014, 015, 072, 193..
[ читати далі ]
Колектив ВІКНУ нагородили Державною премією України в галузі освіти
1 грудня в будівлі Міністерства освіти і науки відбулось нагородження Державними преміями України в галузі освіти 2019 року. В номінації «Вища освіта» – за роботу «Педагогічна система вищого військового закладу освіти в контексті розвитку сектору безпеки і оборони України» перемогу здобули співробітники нашого інститу..
[ читати далі ]