Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Першокурсники пройшли всі етапи курсу «Бойова система виживання воїна»
Курсанти першого курсу Військового інституту закріпили на практиці теоретичні знання з інженерної підготовки, РХБЗ і тактичної медицини під час проходження курсу «Бойова система виживання воїна» на базі Навчального центру «Десна» імені Ярослава Мудрого. Курсантами були відпрацьовані практичні заняття з : Порядку встанов..
[ читати далі ]
Від теорії до практики: першокурсники засвоїли знання, необхідні для виживання в бойових умовах
Із курсантами першого курсу Військового інституту на базі Навчального центру “Десна” ім. князя Ярослава Мудрого відбулися збори. Практичні заняття провели відповідно до «Бойової системи виживання воїна». Головна мета – поетапне формування компетенції офіцера управління тактичного рівня щодо проведення практичних заня..
[ читати далі ]
КУРСОВА ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ МОРАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ У ВІКНУ
У ВІКНУ розпочали роботу щорічні курси підвищення кваліфікації з питань морально-психологічного забезпечення для фахівців відповідних структур військових частин і підрозділів безпосереднього підпорядкування Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України. Програмою курсів передбачено вивчення актуальних питань з теорії і практи..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВА ПРАКТИКА КУРСАНТІВ: НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ, А ГОЛОВНЕ – ДОСВІД
Саме так вважають курсанти – майбутні військові журналісти, що навчаються на четвертому курсі. Їх двотижнева зимова практика за фахом відбулась відповідно до графіку-календарю Військового інституту у військових медіа Міністерства оборони України. Зокрема, курсанти вдосконалювали вміння і навички журналістської майстерності на посадах спеціа..
[ читати далі ]
Україна вшановує пам’ять героїв Крут
29 січня Україна вшановує пам’ять героїв Крут які стали легендою та символом героїзму жертовності молодого покоління у боротьбі за незалежну Україну. Бій під Крутами, був одним із епізодів першої російсько - української війни яка за даними українського інституту національної пам’яті почалася в грудні 1917 року і закінчилася в березні 19..
[ читати далі ]
Чемпіонат міста Києва з боксу серед чоловіків.
​26-27 січня 2021 року відбувся Чемпіонат міста Києва з боксу серед чоловіків. У змаганнях взяли участь понад 68 спортсменів в 12 вагових категоріях серед яких були курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. ​Чемпіоном став: старший солдат Сітало Валентин Юрійович який зайняв І місце та був відібран..
[ читати далі ]
Французькі курсанти навчатимуться у ВІКНУ
Курсанти Військової академії Сен-Сір Коеткідан протягом двох тижнів пройдуть стажування у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка. З молодшими лейтенантами працюватимуть викладачі кафедр військової психології та педагогіки, політології, а також фінансового забезпечення військ й зарубіжної воєнної інформації. За словами заступника начальни..
[ читати далі ]
Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначає свою 23 річницю
Сьогодні 21 січня Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка відзначає свою 23 річницю. Нині він є військовим навчальним підрозділом закладу вищої освіти України, який готує висококваліфікованих фахівців для Збройних Сил та інших військових формувань України. Вітаючи особовий склад зі святом, начальник Військово..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка вшановують пам’ять оборонців Донецького аеропорту
20 січня Україна вшановує пам’ять загиблих оборонців Донецького аеропорту, яких за хоробрість та незламність ворог назвав «кіборгами». Бої за ДАП стали справжнім символом війни на сході України. 242 дні, а отже з 26 травня 2014 року до 20 січня 2015 року українські воїни не давали ворогу заволодіти летовищем. Бої за аеропорт закін..
[ читати далі ]
Формування загальновійськової професійної компетенції офіцера управління тактичного рівня у курсантів ВІКНУ
Курсанти 4-го курсу за освітнім рівнем «Бакалавр» та першого року навчання освітнього рівня «Магістр» вибули у військові частини для проходження військової практики та військового стажування з метою набуття практичних навичок і вмінь в майбутній військовій професійній діяльності. ​Протягом двох тижнів курсанти 4-го курсу Вій..
[ читати далі ]