Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Шана людям, які подолали наслідки Чорнобильської катастрофи
26 квітня 1986 році на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики. Пам’ятаємо про ліквідаторів страшної аварії на Чорнобильської АЕС та дякуємо людям, які, не шкодуючи свого життя і здоров’я..
[ читати далі ]
Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка
23 квітня 2021 року у Військовому інституті відбулося проведення пленарного засідання всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, ад’юнктів, слухачів, курсантів і студентів «Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка». Поряд з науково-педагогічними працівниками, науко..
[ читати далі ]
Всеукраїнський день психолога святкують у Військовому інституті КНУ ім. Тараса Шевченка
Керівництво Військового інституту привітало за розумну ініціативу та сумлінне виконання службових обов'язків курсантів та викладачів кафедри Військової психології з їх професійним святом. Наказом начальника Військового інституту нагородили грамотами курсантів: Яну Авдєєнко, Олексія Зоріна, Яну Виноградову та Юлію Ілощенко. «Ваше покли..
[ читати далі ]
ВІКНУ бере участь в обговоренні концепції стратегічних комунікацій
Відбулася робоча зустріч керівництва Військового інституту з тимчасово виконуючою обов’язки Генерального директора Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міністерства оборони України Ольгою Куліш. Метою зустрічі було обговорення ряду питань щодо напрацювань Військового інституту у сфері стратегіч..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ взяли участь у міжнародній конференції “SECOSAFT 2021”
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка стали учасниками 26-ї міжнародної студентської онлайн-конференції “SECOSAFT 2021”, яка була організована Академією Сухопутних військ «Нікола Бальческу» в місті Сібіу, Румунія. “SECOSAFT 2021” дозволяє розширити спілкування ..
[ читати далі ]
ПЕРЕЛІК ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ НАУКОВИХ ПОСАД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту від 22.02.2021 №28-ОД , “Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті”, та протоколу Вченої ради Військового інституту від 01.04.2021 року № 12. Переможці конкурсу: 1. КОВАЛЬ М.О.; 2. ХАН Є.В.; 3. ЗИМА В.В.; 4. НІКОЛАЙЧУК Г...
[ читати далі ]
НАТО відзначає 72-гу річницю з дня створення
4 квітня НАТО відзначає свою 72-гу річницю. Саме у цей день, у 1949-му році у Вашингтоні представниками 12 країн був підписаний Північноатлантичний договір, на підставі якого було засновано Організацію Північноатлантичного Договору. Альянс був створений на противагу агресивній політиці СРСР, адже навіть після закінчення Другої Світової війни Ста..
[ читати далі ]
У ВІКНУ здійснено випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації політологів.
На щорічних курсах підвищення кваліфікації політологів військових частин і підрозділів Збройних Сил України у ВІКНУ, що функціонують на базі кафедри військової політології, здійснено черговий випуск слухачів. Незважаючи на обмеження, що продовжують діяти на час адаптивного карантину в Україні і, зокрема, в місті Києві, які відповідають “ч..
[ читати далі ]
Команда курсантів-юристів нашого Військового інституту здобула першість у міжнародних змаганнях «Право збройних конфліктів» серед 18 країн-учасників НАТО
З 22 по 25 березня курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка брали участь у міжнародних змаганнях серед юристів «Право збройних конфліктів», що проходили в онлайн-форматі на базі Міжнародного інституту гуманітарного права в місті Сан-Ремо, Італія. Мета даного заходу передбачала обмін дос..
[ читати далі ]
Курсант Військового інституту прийняв участь в чемпіонаті України з легкоатлетичного кросу 
27 березня відбувся командний чемпіонат України з легкоатлетичного кросу, в якому прийняв участь курсант нашого інституту Анатолій Тонконоженко. Молодий спортсмен змагався за першість на дистанції 8 км в категорії U23. Анатолій подолаввідстань за 27 хвилин 31 секунду і перетнув лінію фінішу четвертим. В загальному заліку збірна команда міста Києва..
[ читати далі ]