Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти Військового інституту стали учасниками круглого столу на тему «75-річчя НАТО: стратегія і тактика майбутнього»
Захід розпочався виконанням Гімну України, у якому взяли участь курсанти, що є членами музичного гурту Військового інституту «VIAR VIKNU». На круглому столі активно обговорювались такі питання: Утвердження курсу України на членство в НАТО; Демонстрація єдності та спільних цінностей; Кібернетична технологічна сумісність. Обговорення..
[ читати далі ]
Прийом делегації з Фінляндії у ВІКНУ
До Військового інституту завітала делегація у складі доцентки Національного університету оборони Фінляндії пані Катрі Пінноніемі та старшого наукового співробітника Національного університету оборони Фінляндії пана Пеннті Форсстрем. Під час зустрічі начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко ознайомив гостей із структуро..
[ читати далі ]
День для регбі у Києві
[ читати далі ]
29-30 березня 2024 року пройшов щорічний Чемпіонат Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка з боксу серед перемінного складу
Чемпіонат з боксу — це не лише змагання за звання найкращого, але й символ невгамовного прагнення людини до самовдосконалення. Сьогодні він відображає нашу вічну боротьбу, наше нескінченне прагнення до перемоги, незважаючи на удари долі. Кожен боксер, ступаючи на ринг, несе на своїх плечах не лише власні надії та мрії, але й відповідальність ..
[ читати далі ]
Днями курсантів Військового інституту з лекцією та майстер-класом завітав український кінорежисер, Заслужений діяч мистецтв України Володимир Мула
Митець розповів про деталі та нюанси режисерської і продюсерської роботи, поділився цікавими моментами зі зйомок документального фільму про українців-володарів Кубку Стенлі NHL «ЮКІ», який став найкасовішим документальним фільмом України, а також розповів трохи про свою книгу «Мені подзвонив Вейн». Заради такої "забави" я ..
[ читати далі ]
У Військовому інституті завершились курси підвищення кваліфікації з питань інформування громадськості та взаємодії із медіа
Начальник управління звʼязків з громадськістю Збройних Сил України полковник Богдан Сеник наголосив на важливості проведення лекцій, дискурсів, обговорень для офіцерів звʼязків з громадськістю в умовах інформаційної війни. Очільник відомства також подякував кожному зі слухачів за активну участь у навчанні та наголосив на важливості налагоджених..
[ читати далі ]
Пʼятий випуск військових капеланів ВІКНУ
У будь-якій армії є два види зброї. Перший – це те, що можна виміряти і побачити: особовий склад, техніка, зброя. Але є ще один вид зброї, який залишається невидимим – це бойовий дух воїна. Його не можна побачити, але він є ключовим для успіху. Саме на капелана покладено завдання формувати та підтримувати цей дух, який надихає воїнів на..
[ читати далі ]
Підготовка курсантів ВІКНУ до чемпіонату ЗС України серед ВВНЗ з боксу
У спортивному клубі «Pototskyi fight club» відбувся відкритий ринг з боксу за участю представників сил оборони Київського військового гарнізону. На матчевих зустрічах були присутні представники: Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка, Національної Поліції, 169 навчального центру ЗСУ, Військового інституту телекомунікацій та інф..
[ читати далі ]
Цікава зустріч
В рамках співпраці з замовником у Військовому інституті відбулась зустріч слухачів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» з заступником директора Департаменту – начальником управління планування бюджету Департаменту фінансів Міністерства оборони України полковником Ростиславом Вітвіцьким та Євген..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбувся перший випуск офіцерів курсів підвищення кваліфікації з питань соціальної роботи у військових частинах
Під час вручення сертифікатів заступник начальника Військового інституту полковник Євген Бойко відзначив, що слухачі під час навчання отримали практичні навички з питань організації заходів соціального супроводу, поглибили свої знання в сфері законодавства України з питань соціального та правового захисту військовослужбовців та членів їх сімей. В..
[ читати далі ]