Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

НАПОЛЕГЛИВІСТЬ У НАВЧАННІ ПРИНЕСЕ ПОЗИТИВНІ РЕЗУЛЬТАТИ

День за днем у курсантів триває практика: заняття проходять правильно – на свіжому повітрі. Після занять на полігоні курсанти бігають, роблять різні вправи – як цього вимагають нормативи з бойової та фізичної підготовки.

Фізичні заняття – один з основних напрямків підготовки військових сучасної армії. У Військовому інституті спортивним заняттям приділяється багато уваги, тому інститут займає лідерські позиції серед інших військових навчальних закладів у будь-якому виді спорту.

“Спорт – це завжди складно. Але саме у спорті виховується витримка, сила волі та жага до перемоги – риси, якими мусить бути наділений кожен курсант”, – говорить наш викладач з фізичної підготовки, майстер спорту міжнародного класу та віцечемпіонка світу з фехтування Анастасія Івченко.

Зауважу також, що наразі курсанти не лише закріплюють отримані теоретичні знання, але й удосконалюють практичні навички на полігоні. Та навіть тут не забувають про тренування, щоб бути в добрій формі. Всі дні проходять в активному режимі, і я впевнена – це принесе належні результати!

МОТИВУЙТЕ СЕБЕ ЧАСТІШЕ!

 

Іванна Мороз

 

 

Фотографії