Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Наша «Атмосфера» знову краща

Напередодні свого професійного свята команда КВК Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Своя атмосфера» потішила курсантів-вболівальників черговою перемогою в одній восьмій фіналу загльноуніверситетського кубку ректора з КВК.

За вихід у чверть фіналу змагалися чотири команди. Традиційно грали візитку, конкурс однієї пісні та розминку. Було цікаво, весело. Гумор та експромти постійно знаходили активну підтримку у залі. Завдяки капітану команди Ростиславу Павленку та його вдалим жартам військові кмітливці пройшли далі.

За перебігом гри у залі спостерігала та вболівала ветеран команди, цьогорічна випускниця Олена Полуянова, архіваріус команди і тримач перехідного кубка ректора: – Грою я задоволена, і з огляду того, що тепер не на сцені, а просто глядач у залі, можу сказати – було прикольно. Команда особисто мої сподівання виправдала. Й досі посміхатись важко. Номери відіграли класно. Хочу побажати звичайно перемоги і гарних та вдалих жартів, але давайте вже комусь піддамося та передамо на зберігання цей дивовижний кубок, бо в мене бракує у кімнаті місця. Да і совість потрібно мати, скільки ще я буду ним опікуватись, -жартує Олена.

Разом з тим на ранковому урочистому шикуванні команді подякували і побажали тримати марку та дійти до фіналу.



Фотографії