Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Презентували цикл документальних фільмів «Бойові родини» - радимо переглянути!

Курсанти Військового інституту стали учасниками презентації циклу документальних фільмів «Бойові родини», яку 4 грудня, напередодні професійного свята військових, провели у Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

Перед переглядом фільму продюсер - виконавець проєкту Олександр Дріз представив авторський колектив та подякував усім , хто долучився до його реалізації.

Режисер фільму Євгенія Цвєтанська - журналіст каналу 1+1 разом з оператором Валерієм Ситюком в ході підготовки сюжетів про війну та її героїв віднайшли та відзняли багато цікавого матеріалу:, - Ідея поєднати його через людей, родини, котрі служать разом і захищають українську землю виникла в одному з відряджень - говорить авторка. Я бачила як любов рятувала життя, дарувала надію і виривала чоловіків із чорної безодні війни. Враження від знайомства із ними колосальні. Тому і вирішили поділитися ними з Вами тими, хто обрав для себе фах військового, - звернулась до присутніх на презентації Євгенія Цвєтанська.

Фільм розповідає про окремі родини військових з різних частин та видів Збройних Сил, про втрати та порятоване життя, про тих, для кого служба стала невід’ємною частиною долі. Змонтований так, що спогади очевидців наповнені реальними документальними кадрами та хронічками з місця подій.

Телепрем’єра документальних фільмів «Бойові родини» відбудеться на каналі «2+2» саме на День Збройних сил 6 грудня о 7:50

Фотографії