Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Швидше вітру, міцніше скелі

Гаряча пора для майбутніх лейтенантів. Тривають випускні іспити у курсантів шостого курсу. Спільним для всіх є комплексний екзамен з дисципліни : «Фізичне виховання, спеціальна фізична підготовка». Готувались до нього протягом усього періоду навчання. Крім теоретичних завдань були і випробування на силу, спритність та звичайно здатність захистити себе у протистоянні з умовним противником.

Цікаво було спостерігати за тим як долались випробування. Не обійшлося і без курйозів. Так під час виконання вправи «човниковий біг» претендентка на золоту медаль, курсантка Ольга Рябова на одному з розворотів втратила кросівок. Але вправу не перервала і як «Попелюшка» таки подолала фініш з пристойним результатом. При цьому група усіляко підтримувала дівчину, а члени комісії навіть поставили у приклад. Ніщо не повинно завадити досягненню мети.

Виконання прийомів з рукопашного бою не менш видовищні. Як хлопці так і дівчата впорались із завданням. Оцінював кожного особисто начальник кафедри полковник Сергій Глазунов. – Молодці, виклались на всі сто і я результатами задоволений - поділився враженнями Сергій Іванович.

Швидше вітру і міцніше скелі виглядали курсанти і що цікаво основною підтримкою тут був саме командний дух, з яким підтримували хлопці та дівчата один одного. Так тримати і вдалих результатів.

Фотографії