Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка продовжуються навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів-запасу.

Вже тиждень на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка інтенсивно проходять навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів-запасу.

За допомогою керівництва навчальних зборів, досвідчених командирів підрозділів та викладачів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, гартують уміння та навички в ході практичних стрільб і занять з вогневої, тактико-спеціальної та стройової підготовки. На черзі й інші важливі заняття за програмою бойової підготовки.

З великим натхненням та хлопчачим завзяттям студенти вчаться майстерно володіти зразками стрілецької зброї (АК-74 та ПМ), гранатометом РПГ-7, засобами зв’язку та телекомунікації, а також військовою технікою загальновійськових підрозділів (БМП-1 та БМП-2, БТР-60 пб), технікою радіолокаційних військ протиповітряної оборони.

В усіх прослідковується одне бажання – успішно пройти складні випробування, гідно підготуватися до випускних іспитів та складання Військової присяги на вірність народові України. 

Фотогалерея: "Навчальні збори 2014"