Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Перший крок назустріч мрії

24 червня 2019 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка Представництвом Національного Еразмус+ офісу в Україні було проведено інформаційний день по програмі Європейського Союзу Еразмус+. 

Охочих ознайомитись з умовами відбору було не очікувано багато. Менеджеру з комунікацій програми ЄС Еразмус+ Катерині Ждановій,  довелося двічі проводити презентацію, аби задовольнити цікавість усіх бажаючих взяти участь у цій програмі.

«Бачу велике бажання і зацікавлення курсантів програмою обміну. Приємно відзначити, що Ви перший військовий Вуз в Україні, котрий отримав можливість направити своїх курсантів навчання у військові навчальні заклади ЄС. Це реальний шанс для курсантів отримати знання за своєю спеціальністю у навчальному закладі ЄС, вдосконалити англійську мову»,- зазначила  представниця Національного Еразмус+  офісу в Україні.

Під час презентації  була надана повна інформація про можливість участі курсантів та науково-педагогічного працівників інституту  за напрямом  обміну курсантами та працівниками.

Пані Катерина поділилась  рекомендаціями з підготовки проектних заявок та подала алгоритм дій щодо участі у програмі. Також відповіла на усі численні питання слухачів.

Варто зазначити, що попередньо анонсовано десять місць для претендентів на участь у програмі, а відтак конкурс для охочих буде чималим. Першим випробуванням на шляху до навчання за кордоном стане тестування з англійської мови. Залишається побажати усім витримки і наснаги. А для переможців гасло нашого інституту набуде цілком практичного значення: «І чужому навчайтесь, та свого не цурайтесь…»

Фотографії