Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Defense Express розкрив свої таємниці перед майбутніми військовими журналістами

Формула успіху українського спеціалізованого видання у сфері військової техніки та озброєння. Перспективи та тенденції розвитку сучасної зброї в умовах путінської агресії проти України. Реагування світового ринку озброєння на виклики, ризики та загрози, які сьогодні постають перед людством. Проблеми та досягнення вітчизняного ОПК. Всі ці теми знайшли яскраве відображення під час цікавої та змістовної презентації відомого і популярного серед фахівців медійного продукту, яку провели з курсантами директор компанії DefenseExpress і головний редактор однойменного глянцевого видання Сергій Згурець та головний редактор англомовної версії журналу Ukrainian Defense Review Антон Міхненко.

 Гості розкрили перед майбутніми військовими журналістами майже всі таємниці складної редакційної кухні солідного глянцевого видання, яке користується попитом не тільки у нас в країні, а й за її межами. Курсантів цікавили особливості вибору тематики, алгоритм формування чисел, робота з авторами, участь у міжнародній виставковій діяльності, організація системи розповсюдження, а також можливості впливу даного медійного продукту на прийняття управлінських рішень щодо проектування, створення, реалізації та застосування сучасних оборонних систем. Не обійшлося без розгляду через призму медіа питань щодо потенціалів в даній царині наших партнерів, конкурентів та країни-агресора, їх ринкових можливостей, промислових потужностей, а також перспектив впровадження новітніх технологій.     

 Далеко не всім людям зрозумілі  проблеми військово-технічного спрямування, але вони багатьох цікавлять, - зазначив Сергій Згурець. - Тому  ми намагаємося донести всі наші головні меседжі  в доступній і яскравій формі, розповідати про складні речі просто. Цим ми не тільки  зміцнюємо постійну комунікацію з нашою цільовою аудиторією,  намагаємося значно її розширити, але й доносимо до суспільства ту інформацію та знання військово-технічної галузі, які роблять нас сильнішими.  

Курсант Євгенія Пугач.

Фотографії