Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти Військового інституту взяли участь у багатонаціональних навчаннях «Dynamic Front-2019»

Курсанти Військового інституту взяли участь у багатонаціональних навчаннях «Dynamic Front-2019», які проходили на території командування 7-ї армії Збройних Сил США на начальному полігоні у місті Графенвер (Німеччина).

Від Збройних Сил України делегували 5 представників, двоє з них курсанти ВІКНУ: командир 513-іф навчальної групи старший сержант Карім Федоров та старший солдат Олександр Таратута. 

Головне завдання наших хлопців полягало у здійсненні перекладацького супроводження заходу міжнародного військового співробітництва. Вони забезпечували комунікацію між українськими офіцерами-артилеристами та колегами з країн-партнерів. Окрім лінгвістичного забезпечення курсанти Військового інституту набули досвіду роботи на офіцерських посадах у складі багатонаціональних штабів.

«Нам випала нагода виконувати обов`язки офіцерів взаємодії відділу координації вогневого ураження артилерійського дивізіону. І це був надзвичайно цікавий та корисний досвід», - розповіли учасники навчань старший сержант Карім Федоров і старший солдат Олександр Таратута.

У цілому українські та іноземні офіцери високо оцінили професійну підготовку та навички наших курсантів, нагородивши їх пам`ятними знаками та сертифікатами.

 

Курсанти
 Тетяна Головатюк
  Валентина Вілюра
кафедра військової журналістики

Фотографії