Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Міжнародний жіночий день відзначили у Військовому інституті.

Міжнародний жіночий день відзначили у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

З вітальним словом до жінок-військовослужбовців та працівників звернувся заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко, який підкреслив відданість нелегкій військовій справі та мужність українських захисниць. Заступник з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика нагородив  почесними грамотами Міністерства оборони України найсумлінніших жінок, які працюють та служать у Військовому інституті.

Святковий концерт «День Весни» підготували натхненні курсанти гуманітарно-лінгвістичного факультету та неперевершений військовий оркестр ВІКНУ.

Ніжні привітання лунали від юнаків першого курсу ВГЛФ курсантів Дениса  Бігуна, Олександра Осовського, Миколи Давидовського, Володимира Мазурка та Андрія Лаврика.

Присутніх зачарували гармонійні мелодії оркестру на чолі з солістами Віктором Телешманом та Олександром Скудним. Запальні дівчата гурту «New Generation» продовжили святковий репертуар романтичною одою коханню, тим самим побажавши всім жінкам знайти другу половину.

Курсанти 116ж навчальної групи
Яна Задубінна
Анна Гудзь

Фотографії