Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

День Соборності України

22.01.2018 року, в рамках виконання Указу Президента України «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років»,  відбувся урочистий захід з нагоди Дня Соборності України у Військовому інституті Київського Національного університету імені Тараса Шевченка.

Увагу курсантів було акцентовано на необхідності вшанування традицій боротьби за незалежність і соборність України та військової звитяги захисників рідної землі, творців національної державності, тисячолітньої історії державотворення нашого народу, визнання історичного значення подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку XX століття та утвердженням української державності у формі Української Народної Республіки, Української Держави і Західноукраїнської Народної Республіки, їх значення для відновлення Україною незалежності у 1991 році.

Була зроблена доповідь «100 років революції УНР 1917-1921 років», яку підготували курсанти, за спеціальністю «психологія» 4-го курсу: Ковальчук Руслан,  Берус Олександр, Полуянова Олена та Кілівник Ростистав. Учасники заходу переглянули документальний фільм про події минулого.  Таким чином спільними діями було згадано історію в той важкий для України час.

Фотографії