Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Практичне навчання наших курсантів

У 25 Навчальному центрі Військової служби правопорядку Збройних Сил України (м. Львів) з особовим складом навчальної групи 224-ю розпочалося навчання за програмою підготовки "Застосування сили", яке буде тривати у період з 15.01. по 02.02.2018.

18 січня 2018 року у 25 Навчальному центрі відбулася грандіозна подія. Поважними гостями центру були Генерал-губернатор Канади Жулі Пайєтт  та начальник Генерального штабу Збройних Сил Канади генерал Джон Венс, які у рамках робочого візиту прибули до України.

Пані Жулі Пайєтт та пан Джон Венс ознайомилися з навчальним процесом, матеріально-технічною базою та інфраструктурою 25 Навчального центру та були задоволенні практичною підготовкою курсантів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Начальник Військової служби правопорядку у Збройних Силах України – начальник Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України генерал-майор Ігор Криштун ознайомив високоповажних гостей із здобутками та перспективами спільної праці двох держав у військовій сфері та висловив слова щирої вдячності за підтримку та допомогу у підготовці кваліфікованих фахівців.

Фотографії