Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

День відкритих дверей

23 грудня відбувся день відкритих дверей  у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Захід провів начальник навчального відділу полковник Олександр Корчак. Він розповів абітурієнтам  про історію Військового інституту. А також ознайомив із факультетами та спеціальностями на які можна вступити. Особливу увагу звернув на умови вступу у ВІКНУ. На зустрічі були присутні ліцеїсти  Київського військового ліцею імені Івана Богуна, цивільна молодь та батьки  майбутніх абітурієнтів. Вступники мали змогу дізнатися, як здійснюється підготовка курсантів, умови навчання та проживання.

В ході зустрічі присутні дізнались, що Військовий інститут  є сучасним, багатопрофільним, інтегрованим військовим навчальним закладом в Україні.

Інститут здійснює підготовку фахівців за освітніми рівнями “бакалавр” та “магістр” та спеціальностями: філологія, психологія, політологія, журналістика, міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, право, фінанси, банківська справа та страхування, геодезія та землеустрій.

Наступний день відкритих дверей заплановано провести 28 квітня 2018 року, де знову можна буде  дізнатися про Військовий інститут та про умови вступу до нього. 

Фотографії