Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка серед переможців Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року»

20 грудня 2017 року пройшло нагородження переможців щорічного Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» у Збройних Силах України, відповідно до Зведеного річного плану наукової та науково-технічної діяльності у Міністерстві оборони України на 2017 рік, який проходив на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил України у період з липня по листопад 2017 року.

Конкурс проводиться щорічно (починаючи з 2003 року) з метою популяризації винахідницької та раціоналізаторської діяльності у Збройних Силах України та залучення на прикладі інших в цю діяльність якомога більшої кількості особового складу Збройних Сил України.

У 2017 році у Конкурсі взяли участь більше 20 військових частин і установ Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, 7 підприємств оборонно-промислового комплексу України та наукових установ, які виробляють продукцію військового призначення.

Усього для участі в Конкурсі було подано 231 патент України на винахід та корисну модель.

За результатами Конкурсу у двох номінаціях нагороджено колектив авторів з числа наукових та науково-педагогічних працівників Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Диплом другого ступеня переможців Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» у номінації «Бойові кораблі та озброєння» (Патент України № 119792) отримав колектив авторів Військового інституту: Пампуха І.В., Савран В.О., Глухов С.І., Левіщенко Є.В., Добровольський В.Б.

Диплом третього ступеня переможців Всеармійського конкурсу «Кращий винахід року» у номінації «Матеріально-технічне забезпечення» (Патент України № 120842) отримав колектив авторів Військового інституту: Пампуха І.В., Демченко С.В., Шваб В.К., Казанцев О.Ю., Лалетін С.П., Крихта В.В.

Фотографії