Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

«КОНТРАТАКА» - під такою назвою пройшла лекція, яку провели представники Південнокорейського інституту розвитку інтелекту.

У рамках міжнародної співпраці представники Південнокорейського інституту розвитку інтелекту, зокрема Кім Кісунг, Пак Сунгсу та Лі Сунгджеон відвідали Військовий інститут 13 грудня 2017 року. Метаю візиту було проведення ознайомчої лекції громадською організацією “Всеукраїнський інститут розвитку інтелекту” за участю представників Південнокорейського інституту розвитку інтелекту для курсантів та науково-педагогічних працівників, які опікуються питаннями щодо психологічної допомоги військовослужбовцям.

На лекції для курсантів та викладачів було розкрито тему ментальної складової людини, а також наголошено на важливості тренування так званих “м’язів душі”, що допомагає військовослужбовцю справлятися зі стресовими ситуаціями, а також виробляти імунітет до них. Крім того, представники Південнокорейського інституту розвитку інтелекту відзначили необхідність ментального само програмування для досягнення поставлених цілей та розвитку успіху, навівши при цьому декілька прикладів зі свого власного досвіду також досвіду видатних особистостей.

По завершенню лекції відбулася робоча зустріч представників Південнокорейського інституту розвитку інтелекту з керівництвом Військового інституту, на якій сторони погодилися й надалі проводити подібні лекції для курсантів та викладачів Військового інституту у разі прийняття відповідного рішення керівництвом Міністерства оборони України.

Зі свого боку, керівництво Військового інституту висловило подяку представникам Південнокорейського інституту розвитку інтелекту за цікаву лекцію, а також підтвердила готовність до подальшої співпраці.

Захід пройшов у жвавій та дружній атмосфері.

Фотографії