Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України

З нагоди Дня Збройних Сил України відбулися урочистості, на яких були присутні ветерани, учасники бойових дій, учасники АТО, командування інституту та особовий склад. Розпочався захід із включення вітального слова Міністра оборони України та Начальника Генерального штаба. З вітальним словом до всіх присутніх звернувся заступник начальника Військового інституту полковник  Приліпко Олександр Федорович, який від імені Начальника інституту привітав всіх зі святом .

З нагоди Дня Збройних Сил України за значний внесок у підготовку майбутніх офіцерів ЗСУ, старанність, розумну ініціативу, зразкове виконання службових обов’язків, досягнення високих результатів в роботі особовий склад був заохочений грамотами та подяками, офіцери отримали відзнаки міністерства оборони. Кращі курсанти отримали чергові військові звання.

Завершилися урочистості святковим концертом, який підготували майор Олександр Скудний та начальник військового оркестру майор Юрій Копач а також талановиті курсанти Військового інституту.

Фотографії