Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Роль та місце морально-психологічного забезпечення в системі всебічного забезпечення підготовки та застосування Збройних Сил України

У Військовому  інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулось цільове інформування на тему на тему: «Роль та місце морально-психологічного забезпечення в системі всебічного забезпечення підготовки та застосування Збройних Сил України. Завдання щодо організації морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ (сил) у Збройних Силах  України на 2018 рік»

З доповіддю виступив завідувач кафедри військово-гуманітарної підготовки кандидат історичних наук, доцент Безбах Віктор Григорович. Під час цільове інформування були розглянуті питання розвитку структур МПЗ у ЗС України, системи всебічного забезпечення діяльності ЗС, відмінності  між видами забезпечення.

Також було розглянуто організаційно-методичні вказівки щодо організації морально-психологічного забезпечення підготовки та застосування військ (сил) у Збройних Силах  України на 2018 рік.