Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У підготовку військових психологів впроваджують результати психофізіологічного дослідження з використанням поліграфа

На кафедрі військової психології та політології Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) організовується та проводиться експериментальна апробація нових методик психофізіологічного дослідження з використанням поліграфа персоналу Міністерства оборони України та Збройних Сил України.

Зазначена експериментальна робота є складовою науково-дослідної роботи «Пілігрім -2», що в цьому році розробляється колективом науковців науково-методичного відділу Науково-методичного центру кадрової політики Міністерства оборони України (НМЦ КП МОУ).

Це дослідження ознаменувало собою черговий етап плідної та регулярної співпраці між науковцями НМЦ КП МОУ та науково-педагогічним складом кафедри військової психології та політології Військового інституту.

Варто відзначити, що в якості наукових експертів НМЦ КП МОУ, що проводили дослідження, виступили випускники вищезазначеної кафедри: кандидат психологічних наук майор Максим Кузьменко та учасник бойових дій старший лейтенант Дмитро Зубовський.

Як  зазначив науковці - «саме набуті знання під час навчання у ВІКНУ та наполеглива праця, дозволили їм реалізувати себе в сфері науково-дослідної діяльності».

Науково-педагогічний склад кафедри військової психології та політології усіляко долучається до сучасних наукових досліджень, які проводяться в Збройних Силах України, що дозволяє підтримувати високий рівень педагогічної майстерності та впроваджувати наукові дослідження у навчально-виховний процес професійної підготовки курсантів за спеціальностями «психологія» та «політологія».

Фотографії