Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ відбувся випуск курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації

Протягом трьох місяців у Військовому інституті проходили курси офіцерів військової служби за призовом.

Загалом, сьогодні свідоцтва про закінчення навчання отримали 8 офіцерів за напрямком підготовки «Топогеодезичне забезпечення» та 55 офіцерів за напрямком «Організація морально-психологічного забезпечення військ (сил)», серед випускників 14 жінок-військовослужбовців.

Випуск пройшов в урочистій обстановці за участю керівництва Військового інституту.

Заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення – начальник відділу морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика привітав офіцерів із завершенням навчання та вручив свідоцтва про закінчення курсів державного зразка з логотипом Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

«Отримані вами знання, - сказав полковник Мотика, - знадобляться у військах. Тому від імені керівництва Військового інституту бажаю вам, щоб ці знання, переданий бойовий досвід обов’язково стали у нагоді та допомогли швидше закінчити війну».  

У свою чергу випускники подякували офіцерам і викладачам інституту за організацію та проведення курсів.

«Дякуємо інституту за цікаве та корисне навчання. Ваша наука та мудрі настанови будуть надзвичайно  актуальними як у тилу, так і при проходженні нами служби у зоні проведення АТО», - зазначив молодший лейтенант Максим Драгунов.

Особливу подяку випускники висловили викладачам випускових кафедр. Виняткові слова вдячності офіцери висловили начальнику курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації підполковнику Дмитро Кощеєву, який став взірцем виконання службового обов’язку.

«Шановні випускники, нехай ваша кар’єрна драбина йде тільки вгору і ні щабля вниз», - наостанок наголосив підполковник Дмитро Кощеєв