Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ обрано нового Голову Ради сержантів

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 21.12.13, в черговий «День сержанта», було проведено звітно-виборчі збори сержантів.

На порядку денному зборів було розглянуто два питання: звіт голови Ради сержантів Ярослава Пахачука та обрання нового голови Ради сержантів.

У звіті, який присутні уважно вислухали та затвердили, було висвітлено  всю виконану роботу та досягнення Ради сержантів ВІКНУ у період з 2012 по 2013 рік.

Після представлення кандидатур на посаду нового голови Ради сержантів, їх обговорення та відкритого голосування, ним було обрано сержанта 3-го курсу Військового гуманітарно–лінгвістичного факультету Олександра Шлапацького.

Заступником голови Ради сержантів було обрано молодшого сержанта Військового гуманітарно–лінгвістичного факультету Дмитра Ставського, секретарем Ради став молодший сержант Військового гуманітарно–лінгвістичного факультету  Владислав Постоєнко.

Довідка: сержант Шлапацький Олександр Сергійович командир відділення, навчається на добре та відмінно, бере активну участь у суспільному та спортивному житті Військового інституту, є  членом Курсантської ради.

Фотографії