Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

«Нашою метою завжди було підвищення стандартів життя народу…»

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 20.12.13 відбулася зустріч особового складу з Міністром оборони України Павлом Лебедєвим.

Участь у заході також взяв Перший проректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка академік Академії педагогічних наук України, професор Олег Закусило.

Міністр оборони України Павло Лебедєв у своєму виступі розповів присутнім про останні події, які відбуваються у країні та за її межами, заходи, які вживає керівництво держави для виходу з кризи, стабілізації економічного та політичного стану в Україні.

Торкаючись міжнародної співпраці Збройних Сил України у військовій сфері, Павло Лебедєв підкреслив, що наша країна бере активну участь у цьому напрямку діяльності.

– Тільки у цьому році ми взяли участь у 10 міжнародних військових операціях під прапором ООН, – зазначив  Міністр оборони України.

– Приємно відзначити, що з боку керівництва військових відомств країн ЄС наші військовослужбовці отримують найвищу оцінку.

Поважний гість відповів на численні запитання аудиторії, які стосувалися міжнародного співробітництва Збройних Сил України у військовій сфері, реалізації Державної комплексної програми реформування і розвитку Збройних Сил України на період до 2017 року, грошового забезпечення військовослужбовців, подальшої долі випускників Військового інституту, після чого відвідав курсантський гуртожиток, медичну частину, ознайомився з матеріальною базою ВІКНУ.

На завершення заходу Перший проректор професор Олег Закусило від імені ректора Університету вручив Міністру оборони України Пам’ятну медаль кращого ВНЗ країни.

Фотографії