Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

МАЙБУТНІ ОФІЦЕРИ ВІДБУЛИ НА НАВЧАЛЬНИЙ ПОЛІГОН

На базі Військового інституту продовжуються навчальні збори з громадянамиУкраїни за програмою підготовки офіцерів-запасу.

Під керівництвом командування зборів, досвідчених науково-педагогічних працівників та командирів підрозділів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми спеціальностями, у тому числі й бойовий досвід підрозділів Збройних Сил, набутий в ході антитерористичної операції на сході нашої держави.

З метою забезпечення високої якості підготовки офіцерських кадрів здатних ефективно виконувати службові обов’язки за посадовим призначенням та набуття практичних навичок застосування підрозділів радіаційного, хімічного і бактеріологічного захисту 2 серпня 12студентів під керівництвом доцента кафедри тактики та загально-військових дисциплін підполковника А. Зінчика відбули до військової частини А3814.

Ще дві навчальних групи кафедри військово-технічної підготовки відбули для проведення практичної складової навчального збору до однієї з військових частин м. Васильків де  опанують практичні навички на зразках техніки автоматизованого управління радіотехнічними засобами протиповітряної оборони, які знаходяться на озброєнні Збройних Сил України.

Фотографії