Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Збірні Військового інституту взяли участь в чемпіонаті України з перетягування канату

У Національному комплексі «Експоцентр України» міста Києва відбувся  чемпіонат України з перетягування канату — 2017. У змаганні взяли участь команди з різних міст України, студентські збірні та спортивні клуби.

Від Збройних Сил України виступали команди з Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації НТУУ «КПІ», Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова та військовослужбовці зі 101-ї бригади охорони Генерального Штабу ЗС України. В змаганнях брали участь чоловіки і жінки-військовослужбовці ЗСУ.

У напруженій боротьбі чоловіча збірна Військового інституту проявила згуртованість та мужній характер, зайнявши 4 місце у загальному заліку (2 місце серед збірних команд військовослужбовців). Для жіночої збірної ВІКНУ ці змагання стали черговим випробуванням стійкості та фізичних можливостей.

- Погода була дуже спекотною, це впливало на самопочуття спортсменів і, тим самим, ускладнювало виступ команд. Але спасибі нашим хлопцям, що давали дівчатам підказки, допомагали, веселили і підбадьорювали їх. Завдяки цьому ми впоралися і показали достойний результат, – зауважила учасниця змагань курсант Дар’я Мяшкур.

Різноманіття емоцій надало курсантам заряд бадьорості та впевненості у власних силах на майбутнє. Здобутий досвід допоможе членам збірних команд краще реалізовувати свій потенціал та впевнено перемагати.

Катерина Климченко, курсант

Богдана Дереш, курсант

Фотографії