Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Науковці ВІКНУ відзначені за кращий винахід 2016 року

Сьогодні у Військовому інституті відзначили  Міжнародний День науки. В цей день вшановують наукові традиції, досягнення вчених, якими пишається наш інститут.

Наукова діяльність у Військовому інституті представлена двома науково-дослідними центрами, які є провідними установами ЗСУ, а також кафедрами факультетів та воєнно-науковим товариством слухачів, курсантів (студентів).

Урочисті вітання пролунали від заступника начальника Військового інституту  полковника Олександра Приліпка, який також нагородив цінними подарунками та грамотами всіх, хто сьогодні робить внесок у розвиток науки Військового інституту та Збройних Сил України, а саме: офіцерів, працівників ЗСУ та курсантів.

Подяками Міністерства Оборони України нагороджені працівник ЗСУ Лєнков С.В.,  підполковники Пампуха І.В. та Параніч О.П.

Кубком та грамотою за кращий винахід 2016 року у Збройних Силах України  нагороджений підполковник Ігор Пампуха – заступник начальника науково-дослідного центру Військового інституту. Офіцер зазначив, що це не тільки його особиста заслуга, а результат творчої  та наполегливої роботи колективу Науково-дослідного центру.

Майбутні науковці з воєнно-наукового товариства також були відзначені за досягнення в науковій діяльності. Зокрема, голова ВНТ курсант 414 мі навчальної групи Владислав Шуліка отримав грамоту, а  чергове військове звання «старший солдат» було присвоєно курсанту 514 мі навчальної групи Дмитру Теплоухову.

Зазначимо, що кафедри факультетів навчального закладу щороку готують наукові кадри в ад’юнктурі ВІКНУ, чим збільшують науковий потенціал ЗСУ. Також, особовий склад ВНТ є постійним учасником наукових конференцій, олімпіад та конкурсів, де представники часто займають призові місця, популяризуючи молодіжну науку у Військовому інституті.

На завершення урочистого заходу учасники духового оркестру ВІКНУ виступили з цікавим та веселим номером.

 Катерина Климченко, курсант ВІКНУ

Фотографії