Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Практичних навичок багато не буває

Курсанти випускного курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відпрацювали практичні навички під час тактичних занять на військовому полігоні поблизу Києва.

Кожен курсант на власному досвіді відчув важкість подолання смуги перешкод, яка дала змогу розкрити свій потенціал. Інструктор навчив працювати в бойовій одиниці, відчути підтримку один одного, рухатися і стріляти в парі.

Випускники виконали практичні вправи з метання гранати. Точність та сила потрібні на рубежі. Кожен зміг показав на що здатен, навіть дівчата загорілися духом суперництва і старалися проявити себе з найкращого боку.

Курсанти неодноразово під час тактико-спеціальних занять у Військовому інституті проходили підготовку з тактичної медицини, тому на полігоні вони показати медикам чому вже навчилися. Попередні курси не пройшли даремно.

Було проведено декілька етапів змагань, а саме: подолання смуги перешкод, метання гранати, розібрати-зібрати автомат Калашникова, врятувати пораненого та стрільба з АК-74.

По закінченню практичних занять, випускники зізналися, що почали мріти, щоб замість гарної погоди пішов дощ, та вони мали змогу подолати смугу перешкод в справжній багнюці, з повною викладкою, щоб по справжньому перевірити свої сили та показати, чому вже навчилися, що готові до виконання службових завдань за призначенням. 

                                                           Альона Шідерова, курсант ВІКНУ

Фотографії