Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Другий громадський Форум КНУ: намітили нові горизонти, визначили пріоритетні проекти

Представники Військового інституту взяли участь у Другому громадському Форумі Київського національного університету імені Тараса Шевченка «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля». Голова ради ветеранів полковник Микола Дорохов та слухач курсів журналістики прес-офіцер 72 ОМБр Олена Мокренчук виступили з доповідями на засіданні секції «Волонтерство та соціальна реабілітація».

Полковник Дорохов почав розмову про діяльність Студентської Гвардії КНУ, наголосив на необхідності всебічно розвивати військово-патріотичний рух української молоді. Цю ж тему продовжили командир Студентської Гвардії Василь Ютовець та голова ради ветеранів Інституту філології, доцент Сергій Янчук: вони звернулися до присутніх з закликом підтримати їх діяльність і допомогти знайти приміщення для поліпшення військово-патріотичної роботи «гвардійців» у стінах Університету.

Сержант Олена Мокренчук розповіла про мужність і відвагу сучасної молоді в АТО, про Героїв цієї війни і закликала, не оглядаючись на вже зроблене, увічнити пам’ять полеглих новими здобутками, генерацією нових ідей і проектів заради здійснення того, заради чого Герої віддали своє життя: добробуту й благополуччя народу нашої квітучої України.

Власні проекти презентували керівники різних волонтерських організацій, громадських ініціатив та студентських об’єднань. Форум дав можливість детального обговорення питань освіти й науки, самоорганізації і самоуправління університетської молоді, корпоративної комунікації та культури.

По всім питанням були прийняті виважені рішення, які записані в Резолюцію Форуму. Створений Форумом виконавчий комітет зобов’язався проконтролювати реалізацію прийнятих проектів та відзвітувати про їх виконання на наступному, Третьому Громадському Форумі КНУ.

Мокренчук Олена, військовий журналіст, слухач журналістських офіцерських курсів ВІКНУ.

Фотографії