Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Воєнній ідеології – головний пріоритет у професійній підготовці

Відповідно до вимог наказу Міністра оборони України від 20.03.13 № 188 “Про затвердження Інструкції з воєнно-ідеологічної підготовки у Збройних Силах України” у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченкa (ВІКНУ) 04.04.13 відбулося інструкторсько-методичне заняття з керівниками груп воєнно-ідеологічної підготовки та їх помічниками на тему: “Методика проведення занять з воєнно-ідеологічної підготовки”.

Участь у заході також брали: заступники начальників факультетів Військового інституту з виховної роботи, голова Ради офіцерів підполковник Олег Алфьоров, голова Ради ветеранів полковник запасу Микола Дорохов.

Метою заняття було: визначення основних напрямів посилення воєнно-ідеологічного виховання військовослужбовців в сучасних умовах реформування Збройних Сил України та системи військової освіти, доведення вимог наказів Міністра оборони України, начальника Військового інституту щодо організації та проведення занять з воєнно-ідеологічної підготовки.

Заняття пройшло на високому методичному рівні та досягло поставленої мети.

Як зазначив заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, даному напряму підготовки в Збройних Силах України приділяється велика увага як з боку керівництва держави, так й Міністерства оборони України.

– Це заняття є першим серед запланованих у Військовому інституті заходів щодо впровадження вимог Міністра оборони України із воєнно-ідеологічної підготовки особового складу. Ми повинні максимально  використати потенціал нашого університету в справі формування у військовослужбовців високої громадянської свідомості, необхідної для виконання завдань щодо захисту Вітчизни, – підвів підсумок Віктор Уліч.

Фотографії