Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти ВІКНУ за чисте довкілля

Справжня весна, – сонячна, тепла, квітуча, – у цьому році завітала до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 20.04.13.

У цей день згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98 від 1998 року військовослужбовці та працівники Збройних Сил України ВІКНУ у повному складі прибули до Військового інституту для наведення порядку у приміщеннях, на території ВІКНУ та Голосіївського району м. Києва.

У піднесеному настрої, по-весняному завзято наші офіцери, курсанти,  працівники Збройних Сил України прибрали території навколо навчальних корпусів та гуртожитків ВІКНУ, лісополоси по проспекту академіка Глушкова, вулиці Лятошинського та Крейсера «Аврора». Всього було висаджено біля 200 квітів та кущів, майже 100 дерев, побілено 10 км бордюрів, вивезено близько 5 тон сміття.

За відгуками відповідальних представників Голосіївської районної у  м. Києві державної адміністрації, всі роботи з озеленення та поліпшення санітарного стану району, які було доручено провести ВІКНУ, були виконані якісно й у встановлений термін.

Фотографії