Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Відбулось перше навчальне заняття із курсантами-випускниками за участю замовників на підготовку військових фахівців за відповідними спеціальностями

З метою актуалізації знань випускників 2013 року щодо сучасної нормативно-правової бази з реформування та розвитку Збройних Сил України у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка у квітні-травні ц. р. планується проведення додаткових занять із курсантами-випускниками за участю замовників на підготовку військових фахівців за відповідними спеціальностями.

24 квітня 2013 року відбулось перше навчальне заняття в контексті підготовки курсантів 5 курсу за спеціальностями “Переклад”, “Міжнародні відносини” та “Міжнародна інформація” Військового інституту до державних екзаменів.

Лекцію на тему: “Стан і перспективи міжнародного  військового співробітництва в процесі реформування Збройних Сил України” прочитав начальник відділу – заступник начальника управління Головного управління міжнародного співробітництва та миротворчих операцій Генерального штабу Збройних Сил України полковник Коваленко Г.А. Крім того, курсанти отримали відповіді на актуальні питання щодо стану реформування та перспектив подальшого розвитку Збройних Сил України.

Фотографії