Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ відбувся День відкритих дверей

Із метою популяризації військової служби та професійної орієнтації молоді 25.05.13 у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбувся День відкритих дверей.

Вже традиційно військово-навчальний підрозділ університету у цей день відвідали батьки майбутніх вступників.

Розпочався захід із демонстрації слайдів та відеофільму про Військовий інститут. Із розповіддю про славетну історію, сьогодення, здобутки й перспективи розвитку університету та ВІКНУ, організацію навчально-виховного процесу, матеріально-технічну базу та правила прийому перед присутніми виступив заступник начальника Військового інституту з виховної роботи полковник Віктор Уліч, який після цього разом із ТВО заступника начальника Військового інституту з навчальної роботи полковником В’ячеславом Кириком та начальниками факультетів надали вичерпні відповіді на численні запитання присутніх.

Батьків та майбутніх абітурієнтів найбільше цікавили особливості вступної компанії 2013 року, за якими спеціальностями та кількістю буде проводитись цьогорічний набір, порядок розподілу випускників й перспективи  їх військової служби після закінчення навчання.

Усі учасники заходу отримали необхідну та корисну інформацію, залишилися задоволеними проведенням цього заходу.

Фотографії