Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ ЧАСТИН КИЇВСЬКОГО ГАРНІЗОНУ З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ТА ДНЯ ТАНКІСТА

З 11 по 12 вересня 2015 року на території спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка за ініціативи Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, командування ВІКНУ за активної підтримки ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка академіка, героя України Леоніда Губерського пройшла благодійна спортивно-мистецька акція, присвячена Дню фізичної культури і спорту та Дня танкіста на підтримку та допомогу військовим частинам, які виконують завдання в зоні АТО.

У змаганнях брали участь представники Генерального штабу Збройних Сил України, Національного університету оборони України імені І. Черняховського, Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Військового інституту телекомунікації та інформатизації, окремого полку Президента України, окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України окремого полку зв’язку, а також зірки естради, культури та мистецтв, медики, волонтери. Почесне місце серед запрошених гостей було виділено учасникам АТО, які наразі перебувають на лікуванні у Центральному військово-клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

Змагання проводились з міні-футболу та легкої атлетики. За їх результатами місця було розподілено наступним чином. Абсолютним чемпіоном змагань з міні-футболу стала команда окремого полку Президента України на чолі з її капітаном Антоном Борщем, у швидкісній шведській естафеті перемогу здобула команда  окремого полку Президента України та в естафеті 4х100 м перемогу здобула команда Військового інституту телекомунікації та інформатизації.

З щирими словами привітань до учасників змагань та до ветеранів АТО звернувся представник футбольної команди “МАЕСТРО” Олександр Педан:

― Хлопці, я хочу, щоб Ви розуміли, що ми тут зібралися для того, щоб Ви відчували, що Ви нам не байдужі, ми глибоко шануємо ваш подвиг, ― зазначив відомий український шоумен.

Долучився до привітань і учасник АТО, заступник командира окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України, який отримав важке поранення в ході бойових дій, полковник Олексій Донов:

― Шановні спортсмени, вітаю вас з вашим професійним святом, а також організаторів цього заходу, хочу побажати вам всього самого найкращого, здоров’я та успіхів у вашій спортивній кар’єрі, і, також, всіх танкістів української армії вітаю з професійним святом.

В цілому захід пройшов у дружній спортивній атмосфері, а її учасники були одностайні у тому, що він проводитиметься відтепер щорічно та стане ще одним кроком до єднання бойового духу і братерства нашої згуртованої армії. Армії народної, армії країни, яка відстоює свою незалежність до кінця.

Фотографії